Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán érezhet irántam valamit ami több, mint barátság?
Az egyik fiú osztálytársamat, kb. 2 éve, hogy jobban megtudtam ismerni.
Az előtt még kb. nem is beszéltünk, nem nagyon foglalkoztun k egymással.
Viszont, tavaly előtt, egymás mellett ültünk.. (Minket ültettek, egymás mellé.)
Még mindig emlékszek a pillanatra, és arra a napra:$
Rengeteget hülyéskedtünk, rengeteget beszélgettünk, nagyon elvoltunk egymással.. ♥ Rengetegszer tett boldoggá, felvidított:') Kezdtem érezni, hogy ő a legjobb fiú barátom.. Rá utána később, arra is rádöbbentem, hogy nekem ő sokkal többet jelent, mint egy fiú barátot, vagy egy legjobbat:)
Azóta, 2. éve tartjuk így a kapcsolatot, (hát persze, mivel oszt. társak vagyunk), de úgy értem, még mindig ennyire jó a kapcsolatunk, szerencsére. ♥ Mindig is kedves volt velem, és most is az. Egyszer nem értettem a matekot, nem szóltam neki, se senkinek, és ő simán odajött hozzám, hogy segíthet - e nekem valamiben.. Én természetesen mondtam neki, hogy igen, a matekot nem igazán értem.. Odajött hozzám, segített, elmagyarázta. Aztán átkellett menjen egy másik oszt. társamhoz, ő sem értette igazán. Bevallom, én sem értettem az után se, de nem miatta. A tanár is látta, hogy még mindig nem értem, ezért egy másik oszt. társamat küldte hozzám, segíteni. Azonban ő, (a fiú) gyors odajött hozzám, és mondta, majd ő segít. Leült hozzám, mégegyszer, és sikerült megértenem. A múlthéten én, és ő voltam a hetes, fent kellett maradjunk a szünetbe. Beszélgettünk, és szkanderoztunk is, xDD
És.. mikor beszélgettünk, megemlítette, hogy mellette ültem - e már. (Pont aznap ültetés volt.) (De nem mellé ültettek.) És mondtam neki, hogy igen. De ő azt mondta, hogy arra nem emlékszik.. Ilyenkor egy picit összetörtem, hogy el is felejtette..? Emlékszem arra is, mikor mellettem ült, egyszer, elég közel volt hozzám.. Én tanultam, ő meg hintázott, úgy, hogy a fejem elé, és mellé, tök közel volt a szája, és.. Azt hittem, megcsó.. De neeem.. Nem engedtem:'DD 1. az, hogy mindenki ott volt, a másik, amúgy sem engedtem volna meg, lehet.. Sokszor megijeszt direkt, tesin szűokszor választ a csapatába, egyszer szünetre én mentem le leghamarabb, ő utánam jött, és leült mellém a padra, beszélgetni. Huuh, és még tavaly.. Mikor épp fociztunk, ő is focizott akkor, de kiállt valamiért egy kicsit. Beszélgetett vele egy kisgyerek, és csak úgy egyszer megszólal.. (A fiú, nem a kisgyerek.) "Xy, te jó lány vagy" (A nevemet mondta Xy helyett.) Na itt leizéltem.. Mit is jelenthetett ez..? Vagy miért? Nem nevettek, nem gondolom, hogy a kisgyerek mondhatta neki, hogy ezt mondja. Aztán egyszer azt is mondta, hogy velem a legjobb írni. Meg, hogy farsangon én voltam a legjobb.. :DD (Rendőrlány voltam.)
Szeret a könyveimbe firkálniXDD
Mik ezek a "jelek"..? Egyáltalán ezek, jelek?
Mit jelenthetnek ezek?
Meg ha nevetek, akkor mindig közzéteszi: - Hogy örüül.. :DD A nevetése. Nevetve.. :DD ♥
*sokszor.
Ja és azt kihagytam, hogy tesin mikor foci volt, óra végén kiabált egyet, hogy "Xy volt a legjoooobb, huu!" (Az én nevemet mondta.) És levette a mezét.. (focimez.)
Aztán egyszer futott hozzám, h megakar ölelni.. ?!
Persze, én felejtettem el, szóval én kérek bocsánatot:)
13L.
2. Aham.. Kb. én is így értékelném magam:)
Sok sikert nekedis:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!