Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Teljesen ki vagyok. Valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ki vagyok. Valaki tud segíteni? 15/L

Figyelt kérdés
A pasim lefeküdt a legjobb barátnőmmel:'(.Nem tudom mi tegyek!Egyértelmű hogy szakítottam a pasimmal de nagyon szeretem.Valaki tud segíteni hogy felejtsem el?(priviben is írhattok)

#barátnő #pasi #szakítás.kapcsolat
2015. okt. 16. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Eleg szomoru :( sajnalom :( ha el szeretned felejteni gondolj a pozitiv dolgokra az.. Eleg ebből a sablon szövegből amit mindenki nyomat. Konkretan ilyen érzésem h megcsaltak meg nem volt, elhiszem hogy nagyon rossz lehet, de én is voltam mar szomoru, bánatos, csüggedt. En attol tudtam megnyugodni hogy nem probaltam meg elfelejteni, hanem átadtam magam a szomorusagnak, hagytam hogy magamba roskadjak es egy idő utan jobb lett. Mondjuk a te esetedben a legjobb lenne ha kisirhatnad magadat mivel ugye ez megkonnykt. Igaz hogy én mondjuk közben megspekeltwm egy kis rock zenével. Ha ezt nem latod megfelelőnek akkor keress pozitiv dolgokat, legy sokat a barátaiddal, foglalkozz a hobbiddal, stb es jobb lesz valoszinuleg :)remelem tudtam segiteni :\
2015. okt. 16. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
#1 es vagyok Bocsi az lemaradt h 16\F
2015. okt. 16. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom milyen agyatok van, de ilyesmi után nekem nem kéne segítség hogy elfelejtsem az illetőt. Inkább azt az időt sajnálnám amit vele/velük töltöttem.
2015. okt. 16. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

En ezt ajanlom bufelejtonek :

Holnaptol nem erdekel- Bon bon

Tunj el es Keress mast -Zanzibar

Carrie Underwood -Good girl ( ennek nagyon talalo a szovege ha tydsz angolul ne hagyd ki!)

Fel a fejjel picur! Az ilyen hapsi nem erdemel meg teged es nagyon okosan tetted,hogy kidobtad. Lesz olyan ami szeretni fog meg megbecsul majd, a sopredeket soha ne sajnald!

18/L

2015. okt. 17. 00:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ezek után is szereted túl jó ember vagy...Örülj hohy kidobtad,mert nagyon okosan tetted!Ha akarsz beszélgetni írj! ;) 16/f
2015. okt. 17. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
*hogy
2015. okt. 17. 10:32
 7/9 anonim válasza:
Szia!:) Tudom, hogy fáj. Ilyenkor nagyon nehéz bármit is lépni. (Nem voltam még ilyen helyzetben, meg pasim se volt) Ha szomoru vagyok akkor elösször is megpróbálom átgondolni a helyzetet. Gondold át hogy mit érzel, rakd rendbe magadban az érzéseidet. A kezdet mindig a legnehezebb idővel jobb lesz:) ha beszélgetni szeretnél nyugodtan írjám 16/L
2015. okt. 17. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:

édeshármast kell kipróbálni

jó lesz

2015. okt. 17. 10:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki megcsalt annak nem voltál igazán jó. Hidd el akad majd valaki, aki tenyerén hordoz majd azért, hogy csak veled lehessen. :)

Én azonban a hapsi arcát egy picit megdolgoznám, a "legjobb" barátnődnek is lehetne egy jó nagyot adni.

Mégis milyen hatással lesz ez majd rád a későbbiekben? Lehet semmilyen! Abszolút túlléphetsz rajta. :)

Fel a fejjel!

18/F

2015. okt. 17. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!