Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha túl hamar találtam meg az igazit? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, másfél éve együtt vagyunk a barátommal. Tudom hogy számomra ő az igazi, vele szeretném le élni az életemet és együtt megöregedni, soha nem akarom elveszíteni. Sajnos ebben a másfél évben elég gyakran rámjön viszont, hogy milyen lehet mással? Akarna egyáltalán velem lenni valaki? És szívesen kipróbálnám pár hónap erejéig. Ilyenkor elszégyellem magam de a gondolat így is bennem van, mintha nem is éltem volna semmit, és megijedek hogy lehet nem is szeretem eléggé a páromat. ugyanakkor nem akarnám semmi pénzért elveszíteni őt. Mit tennétek a helyemben?2015. okt. 8. 19:11
1/6 anonim válasza:
én 19 vagyok és nem volt még senkim, képzeld nekem milyen lesz ha összejövök valakivel és ő lesz az első és lehet utolsó vagy ilyen okok miatt szakítás lesz belőle
2/6 anonim válasza:
Néha én is gondoltam erre, de bennem nincs ilyen dolog, hogy kipróbálnám mással. Szeretem a megszokott dolgokat, vele teljesen magamat tudom adni, nem feszengek soha se. Ezt nem cserélném el semmiért. Ugyanakkor nem tudom mit hoz jövő, hogy együtt leszünk e örökké. Én azt tűztem ki magamnak, hogy mindenképp szeretnék összeköltözni vele és megnézni, hogy milyen vele úgy. Ha akkor is így marad miden és jól elvagyunk akkor nem hiszem hogy zavarni fog, hogy soha senki mással nem voltam. De ezt így előre nehéz megmondani fogalmam sincs mi lesz:) 18l (mi is több mint egy éve vagyunk együtt)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem értem ezzel mire gondolsz pontosan.
2015. okt. 8. 19:22
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, első válaszra értettem amit az előbb írtam.
2015. okt. 8. 19:25
5/6 anonim válasza:
Mi 16-17 évesen jöttünk össze, 7 évvel ezelőtt, most lesz az esküvőnk. Nem mondom, hogy sosem merült fel az, amit mondasz, de ha tényleg jól megvagytok, akkor valószínű mással sem lenne jobb :)
6/6 anonim válasza:
#1 vagyok
ez egy semleges válasz volt tőlem, tudom
így egy picit magadra is vagy utalva te mit érzel, nem biztos hogy amit más mond neked jobb lesz és azért is jó neked a válaszom mert már jobb helyzetben vagy mint én, gondolj ebbe is bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!