Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit szolnatok egy ilyen lanyhoz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok egy ilyen lanyhoz?

Figyelt kérdés

Rövid haj, inkább fiús jellem, kicsit molett, imadja az extrame dolgokat, és a sportokat!

Inkabb mountainbikozok, focizik a kicsi hat éves tesojaval mint hogy orákat sminkelje magát vagy pletykaljon a barátnőivel.

És minden hülyeségben benne van!

16/L

2015. okt. 7. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig oké de mik a pozitívumok?
2015. okt. 7. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Picit furi. De ezek nem epp rosz tulajdonsagok.
2015. okt. 7. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Miert lennének ezek rossz dolgok?
2015. okt. 7. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

1# vagyok

A leírás szöges ellentéte az én esetemnek. Ez személyes vélemény lesz és nem minden fiúra vonatkozik természetesen.

Rövid haj: Negatív a hosszú jobban tetszik ahogy a fiúk többségének is

Inkább fiús jellem: Negatív arra ott vannak a haverok

Kicsit molett: Negatív a deszkák vagy legalábbis elég vékony lányok az eseteim

Imádja az extrame dolgokat:Semleges attól függ mennyire extrém

És a sportokat: Semleges

Inkább mountainbikozok: Semleges és negatív határán van mert én utálok biciklizni

Focizik a kicsi hat... mint hogy órákat sminkelje magát: Negatív az ok hogy játszik a tesójával de ez ne menjen a nőiesség rovására

Vagy pletykáljon a karátnőivel: Semleges nem érdekel hogy miről beszél másokkal bár ez már majdnem a pozitív kategória :)

És minden hülyeségben benne van: Negatív jobb szeretem a nyugodt megfontolt embereket.

Remélem nem sértettelek meg nagyon ez csak egy személyes vélemény mint említettem ez a leírás csak rám vonatkozik.

2015. okt. 7. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Megnézném.
2015. okt. 7. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:

A rövid hajat nem szeretem.

Attól függ, hogy mennyire fiús. Ha csak annyi, hogy nem sminkleli magát órákig, nem szeret vásárolni, szerti az autókat, meg ilyesmik, az nem baj. De ha minden nőiesség hiányzik belőle, az nem túl vonzó.

A kicsit molett, az megint attól függ, hogy mennyire. Van mit fogni rajta, vagy lefolyik a székről? Ha az első, akkor az nálam még előny is, a második pedig nagy hátrány.

Az extrém dolgok nekem nem jönnek be.

A sportimádat is mértéktől függ. Ha eljár sportolni az jó, de ne csak arról szóljon az élete, hogy fanatikus sportoló.

A második sor az semleges, talán az plusz, hogy szereti a gyerekeket.

A minden hülyeségben benne van az néha jó, néha nem. Lehessen vele hülyülni, de ha az kell akkor tudjon nyugodtan megülni a seggén.

2015. okt. 8. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem így az elmondás alapján feljeltetted az érdeklődésem. Nagyon érdekesnek tűnsz, nem tartozol a picsgatyás vasalthajú festettszemöldökű tucatlányok közé.
2015. okt. 19. 00:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Oda biztos nem! 😃
2015. okt. 19. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!