Fiúk mit szólnátok egy ilyen lányhoz? Tetszene, vagy inkább megijeszt az ilyen haj?
Nekem tetszene csak kevés ember meri megcsináltatni, meg valahol olyan Ariel-es hiába neki piros volt, lehet még bevállalnék egy ilyen csajt, bár kicsit tinis. Nekem már a barna/fekete ami döntő.
21F
Mikor olvastam a kérést azt hittem, hogy minimum afróra gondolsz vagy valami szarul összeollózott frizurára - vagyis a haj alakjára, de látom, hogy itt nem erről van szó, mert nekem csak a hosszú hajú lányok tetszenek.
......
Szerintem a lányok azzal a hajszínnel a legvonzóbbak, amelyikkel festés nélkül rendelkeznének.
.....
De nem ijesztene meg egy ilyen haj, sőt nem is zavarna. Az animék miatt megszoktam és megszerettem a nem természetes színű hajakat is.
....
Alapvetően a személyiség számít, de a külső is a személyiség egyik kivetülése.
Elgondolkodnék rajta, hogy miért ereszt ennyi energiát (és nyilván pénzt) abba, hogy hónapról hónapra fentartson egy teljesen természetellenes megjelenést.
Biztosan megvan a maga varázsa de nekem óhatatlanul is egy önmagában mélyen bizonytalan, ezt harsánysággal leplező teremtés képzetét kelti.
Ja meg persze átfut a fejemen, hogy alul a punciját is festi e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!