Mennyi idő telt el az utólsó hajmosásotok óta? Mit szólnátok ha barmely családtagotok erre 10 hetet válaszolna?
Évek óta a legtöbb idő, amit hajmosás nélkül töltöttem, az 1 hét. De ez rekordnak számít, mert irtóra zsírosodik a hajam (az uszodás klóros víz tette ilyenné 14 éves koromban), ha dolgozni járok, legalább 2naponta mosnom kell. Régen naponta mostam, de mivel a sok mosás sem tesz jót, csökkentettem.
A 10 hét az durva. :D Mondjuk apám simán kibírja, nagyon ritkán mossa, de nem látszik rajta. Valahol olvastam olyat, hogy 1-2 hónap után megtisztul a haj magától, nem tudom, igaz-e, itt ellentmondásos válaszokat olvastam. Anno párom is elég ritkán mosta, 2-3 hetente, de most rászoktattam, hogy legalább heti egyszer mossa meg.
kb 23 óra.
A 10 hetet nem hinném el!
Mellesleg undorító is,a fejbőrén a pórusok milyen állapotban lehetnek?
por, szmog a levegőből + a fejzsír....
Ghusztha lehet!
"Valahol olvastam olyat, hogy 1-2 hónap után megtisztul a haj magától"
Ne higy a hülyeségeknek, már méhgis mi a rossebtől tisztulna meg? Egy partvis megtisztul magától? Nem!
Ha nem mos hajat valaki, akkor a párnahuzatját cserélheti sűrűn, max attól tisztulhat le a zsír.
Kb két nap, de nem emlékeszem, nem szoktam számolni. Mikor látom, h lassan kéne, megmosom.
Amúgy ha azt mondaná vki a családból, h 10 hete mosott hajat, nem érdekelne egészen addig, míg nem büdös, nem néz ki igénytelenül. Más kérdés, h ez szerintem nem nagyon lehetséges.
Akkor finoman a tudtára adnám, h nem kopik el a haja a mosástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!