Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit szólnátok egy ilyen...

Ti mit szólnátok egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki szerintem nagyon aranyos és jó a személyisége is, ezért nem értem, hogy miért nem csaptak még le rá a fiúk. Jól jönne neki egy kis lelki támogatás, ezért most szeretnék találni neki valakit. :D

Ha ti találkoznátok vele, akkor ezek alapján mit gondolnátok róla?

Elváltak a szülei, ami miatt kicsit zárkózott lett, de ez folyamatosan fejlődik benne és már nagyon sokat változott. Nagyon kedves, jófej, jószívű.

Időtöltésként főleg olvasni szokott és gépezni, zenét hallgatni, vagy játszani xboxon vagy Lolt és Minecraftot.

Szerintem szép is, és már kapott is sok jó visszajelzést. Nem kövér, alkatra is jó.

Alapvetően inkább introvertált, de ha olyan társaságban van, akkor nagyon részt vesz a beszélgetésben.

Szóval ezek alapján mit gondolnátok róla, ha ismernétek? :)

2015. febr. 17. 00:02
1 2 3
 1/29 opened paradise ***** válasza:

Nem igazán szoktam az alapján "választani",hogy mi a helyzet a családjával.

Az olvasás pozitív,de ez így karcsú.

2015. febr. 17. 00:04
 2/29 anonim ***** válasza:

A leírás alapján

Szívesen találkoznék vele

2015. febr. 17. 00:05
 3/29 anonim ***** válasza:
Inkább csak annyit írnék, hogy ezek közül egyik sem hátrány.
2015. febr. 17. 00:05
 4/29 anonim ***** válasza:
Egész aranyosnak tűnik gy a leírtak alapján.
2015. febr. 17. 00:06
 5/29 anonim ***** válasza:
76%

Minecraftozik???

Mikor vehetem feleségül? :D

2015. febr. 17. 00:06
 6/29 anonim válasza:
100%
Az ilyen lányok inkább a félénkebb, normálisabb fiúknak tetszenek (akik talán kicsit töketlenek). De ezek tényleg jó tulajdonságok, egyszer majdcsak lecsap rá egy programozó :P
2015. febr. 17. 00:08
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy ez a lány te vagy, csak E/3-ban írsz magadról. :D

Semmit, ez szép és jó, de kevés. Persze, hogy a találkozások által ismerném meg őt jobban. Erre viszont nyitott lennék, ha nem 200 km-re lakna ő sem, mint mindenki itt a fórumon.

2015. febr. 17. 00:08
 8/29 anonim ***** válasza:
szerintem fiatal lenne hozzám, a leírtak meg ilyen tucattulajdonságok, jobban meg kéne ismerni hogy véleményt alkossak, de semmiképp sem taszító ennyi alapján
2015. febr. 17. 00:12
 9/29 anonim ***** válasza:

Egy esélyt szívesen adnék neki. Igen. Találkoznék vele. :)

22/F

2015. febr. 17. 00:13
 10/29 anonim ***** válasza:

Gondolom hogy még fiatal, mert ha olyan 25-30 körül lenne akkor nem igen lenne egyedül, mert ilyen korban már társat keres az ember, és nem csajt, ő meg igencsak jó lenne komoly kapcsolat céljából.

De szerintem ne akarj neki keresni senkit, mert ha úgy érzi magát akkor úgyis lépni fog saját magától.

2015. febr. 17. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!