Ti mit szólnátok egy ilyen lányhoz?
Van egy barátnőm, aki szerintem nagyon aranyos és jó a személyisége is, ezért nem értem, hogy miért nem csaptak még le rá a fiúk. Jól jönne neki egy kis lelki támogatás, ezért most szeretnék találni neki valakit. :D
Ha ti találkoznátok vele, akkor ezek alapján mit gondolnátok róla?
Elváltak a szülei, ami miatt kicsit zárkózott lett, de ez folyamatosan fejlődik benne és már nagyon sokat változott. Nagyon kedves, jófej, jószívű.
Időtöltésként főleg olvasni szokott és gépezni, zenét hallgatni, vagy játszani xboxon vagy Lolt és Minecraftot.
Szerintem szép is, és már kapott is sok jó visszajelzést. Nem kövér, alkatra is jó.
Alapvetően inkább introvertált, de ha olyan társaságban van, akkor nagyon részt vesz a beszélgetésben.
Szóval ezek alapján mit gondolnátok róla, ha ismernétek? :)
Nem igazán szoktam az alapján "választani",hogy mi a helyzet a családjával.
Az olvasás pozitív,de ez így karcsú.
A leírás alapján
Szívesen találkoznék vele
Minecraftozik???
Mikor vehetem feleségül? :D
Az, hogy ez a lány te vagy, csak E/3-ban írsz magadról. :D
Semmit, ez szép és jó, de kevés. Persze, hogy a találkozások által ismerném meg őt jobban. Erre viszont nyitott lennék, ha nem 200 km-re lakna ő sem, mint mindenki itt a fórumon.
Egy esélyt szívesen adnék neki. Igen. Találkoznék vele. :)
22/F
Gondolom hogy még fiatal, mert ha olyan 25-30 körül lenne akkor nem igen lenne egyedül, mert ilyen korban már társat keres az ember, és nem csajt, ő meg igencsak jó lenne komoly kapcsolat céljából.
De szerintem ne akarj neki keresni senkit, mert ha úgy érzi magát akkor úgyis lépni fog saját magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!