Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit szólnátok egy ilyen...

Ti mit szólnátok egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki szerintem nagyon aranyos és jó a személyisége is, ezért nem értem, hogy miért nem csaptak még le rá a fiúk. Jól jönne neki egy kis lelki támogatás, ezért most szeretnék találni neki valakit. :D

Ha ti találkoznátok vele, akkor ezek alapján mit gondolnátok róla?

Elváltak a szülei, ami miatt kicsit zárkózott lett, de ez folyamatosan fejlődik benne és már nagyon sokat változott. Nagyon kedves, jófej, jószívű.

Időtöltésként főleg olvasni szokott és gépezni, zenét hallgatni, vagy játszani xboxon vagy Lolt és Minecraftot.

Szerintem szép is, és már kapott is sok jó visszajelzést. Nem kövér, alkatra is jó.

Alapvetően inkább introvertált, de ha olyan társaságban van, akkor nagyon részt vesz a beszélgetésben.

Szóval ezek alapján mit gondolnátok róla, ha ismernétek? :)

2015. febr. 17. 00:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a véleményeket. :)

Amúgy tényleg fiatal, még csak 15 éves.

2015. febr. 17. 00:19
 12/29 anonim ***** válasza:
Majd kinő az ilyen videojátékokból és akkor esetleg. :D 20/F
2015. febr. 17. 00:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Majd ha a LoL-ból kinőtt, de a Minecraft-ból még nem.
2015. febr. 17. 00:23
 14/29 A kérdező kommentje:

Miért lenne baj az, ha videojátékokkal játszik?

Ha ő azt szereti csinálni, akkor miért ne?

2015. febr. 17. 00:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Még egy gondolat: pont megismertem anno egy ilyen lányt, noha nem személyesen, kb. ugyanezek igazak voltak rá az xbox kivételével, és ez a lány szörnyen álomvilágban élt. Megközelíthetetlen, maga mesélte, hogy kulturáltabb szórakozóhelyeken is, iskolás bulikon, városi rendezvényeken is állandóan lekoptatott minden ismerkedni vágyó fiút. Köztük rendes srácok is voltak, mondta, de valahogy van egy szerelme, plátói évek óta...és nem tágít. Csak a csávóra vágyik. Pedig ami vicc, hogy alig ismeri, nem is beszélgetett nagyon vele soha hosszabban, csak egy suliba jártak. Csávó már egyetemista, csaj még középsulis. Vigyázni kell az ilyen lányokkal, mert nagyon rózsaszín ködben látják a világot pont ezek miatt a dolgok miatt is, hogy elvált szülők, meg stb. Emiatt sérül a lelkiviliáguk, és fantáziálással, álmodozással szinesítik meg azt. Ennél a lánynál is többek között elváltak a szülei. Még ez is stimmel.
2015. febr. 17. 00:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Azért baj, mert így jóval kevesebb időt töltenénk egymással, ha annyira fontos neki a videójáték, én meg nem lennék hajlandó a kedvéért ilyenekkel játszani.
2015. febr. 17. 00:27
 17/29 anonim ***** válasza:

Mit kell lovagolni azon hogy videójátékozik.

Neki meg lehet hogy a ti hobbytok tűnik baromságnak.

Mindenki mást részesít előnyben, és még mindíg jobb hogy játszik mintha kenné magát és pasizni járna helyette.

2015. febr. 17. 00:28
 18/29 A kérdező kommentje:

Ezt ne úgy képzeld el, hogy naponta 5-6 órát játszik. :D

Csak néha van egy olyan időszaka, de amúgy meg van olyan, hogy hónapokig nem játszik.

2015. febr. 17. 00:29
 19/29 anonim válasza:
Tök szinpatikus :)
2015. febr. 17. 00:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Leirtak alapjĂĄn nagyon szivesen talĂĄlkoznĂŠk vele :D
2015. febr. 17. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!