Ti mit szólnátok egy ilyen lányhoz?
Van egy barátnőm, aki szerintem nagyon aranyos és jó a személyisége is, ezért nem értem, hogy miért nem csaptak még le rá a fiúk. Jól jönne neki egy kis lelki támogatás, ezért most szeretnék találni neki valakit. :D
Ha ti találkoznátok vele, akkor ezek alapján mit gondolnátok róla?
Elváltak a szülei, ami miatt kicsit zárkózott lett, de ez folyamatosan fejlődik benne és már nagyon sokat változott. Nagyon kedves, jófej, jószívű.
Időtöltésként főleg olvasni szokott és gépezni, zenét hallgatni, vagy játszani xboxon vagy Lolt és Minecraftot.
Szerintem szép is, és már kapott is sok jó visszajelzést. Nem kövér, alkatra is jó.
Alapvetően inkább introvertált, de ha olyan társaságban van, akkor nagyon részt vesz a beszélgetésben.
Szóval ezek alapján mit gondolnátok róla, ha ismernétek? :)
Oké, köszi a véleményeket. :)
Amúgy tényleg fiatal, még csak 15 éves.
Miért lenne baj az, ha videojátékokkal játszik?
Ha ő azt szereti csinálni, akkor miért ne?
Mit kell lovagolni azon hogy videójátékozik.
Neki meg lehet hogy a ti hobbytok tűnik baromságnak.
Mindenki mást részesít előnyben, és még mindíg jobb hogy játszik mintha kenné magát és pasizni járna helyette.
Ezt ne úgy képzeld el, hogy naponta 5-6 órát játszik. :D
Csak néha van egy olyan időszaka, de amúgy meg van olyan, hogy hónapokig nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!