Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszeljem le róla?
De milyen jogon is akarod te lebeszélni?Te tested,te életed?Nem,még csak együtt sem vagytok.
Max. annyit mondhatsz neki hogy idős korára megbánhatja stb. stb.
Már ne haragudj, de ki nem sza*ja le, hogy neked nem tetszik az a tetoválás amit ő akar csináltatni?
Ha már házasok lennétek, akkor sem lenne sok beleszólásod, de így hogy együtt sem vagytok és bele akarsz szólni hát ez a pofátlanság netovábbja a részedről.
Ha neki tetszik, hadd csinálja, semmi közöd hozzá.A tetoválást magának csinálja az ember, nem pedig másnak.
Megmondhatod neki a velemenyed a dologrol, aztan eldonti mit akar. En akartam hajat festetni meg tetkot is, aztan megismertem a baratom aki ezeket a dolgokat nem dijazta de sose tiltotta meg. En dontottem ugy hogy ennyi aldozatot boven meger a kapcsolatunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!