Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehet barátom, hogy nem megy a tanulás?
Szia!
En magam kituno tanulo vagyok 10. osztalyos, jo orszagos versenyeredmenyekkel.
Altalaban azon lanyokkal toltok tobb idot (mellettuk ulok oran, veluk tanulok a koleszban), akiknek problemajuk van par tantargybol, es osszessegeben sem tanulnak tul jol. Szeretek nekik magyarazni, jo erzes megertetni veluk dolgokat, ezzel persze segitve oket. Szerintem sokkal konnyebb hozzajuk kozeledni, mint a 'jo tanulokhoz' es bizony halasabbak is, sokan jo barataim, pedig eleg zarkozott vagyok. Inkabb legyen olyan baratnom, akivel tudok foglalkozni ilyen teren is, mint aki 'nagyon okos'='magol egesz nap' vagy 'eleve mindent tud'. Szerintem az okos fiu - butacska lany nagyon jo kapcsolat mind baratsag, mind szerelem szintjen.
ui.: semmikepp sem akarok jo tanulo baratnot. Legyen valami, amit szivesen tanul persze, es azzal foglalkozzon, ne az atlagaval. Nezz csak korul a kornyezetedben hany olyan par van, ahol mindket fel eminens, valoszinu egy sem, ha megis, az ritka kivetel.
Sok sikert a sraccal!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!