Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít!?
Figyelt kérdés
Van ez hogy a külső nem számít csak a belső , de számít , helyesnek tartanak meg jófejnek , magas (175cm) és sportos , elkezd beszélgetni egy lány velem (kedves meg minden csakhát ronda) megkérdezi hogy bejönn-e nekem mondom nem mert ronda ... erre jönn hogy önző paraszt vagyok meg egyebek. Nincs bajom azzal aki ronda , ugyan úgy lehetünk joba , csak nem járnék vele , más is van így?? 14/f2015. szept. 26. 17:37
11/14 anonim válasza:
Ez nem oltás volt kisgyerek, csak egy egyszerű tény :D
12/14 A kérdező kommentje:
Mint az hogy 10 éves szinten vagy , de nembaj
2015. szept. 26. 19:20
13/14 anonim válasza:
Te vagy egy tíz éves szintjén.
/megint a 14 éves szép lány/
Ne foglalkozz te még lányokkal, nézz Minimaxot, ha ilyen dedós vagy, nem való még neked párkapcsolat :*
14/14 anonim válasza:
A 14 éves szép lánynak igaza van. Mondjuk az más téma hogy fura hogy ezt így kijelentette hogy ő szép, de mindegy nem szólok semmit. A lényeg az hogy attól függetlenül hogy nem mindenkinek más a szép. Az én barátnőm se mindenki szerint a legszebb, viszont szerintem igen. És amit az elején írtál. Nem számít a külső csak a belső. Ebben is van igazság, de nem az egész. A belső kisugárzás rádob a vonzalomra. De ez tényleg bunkóság. Ne haragudj de tényleg rohadtul éretlen vagy. Én is azt javaslom hogy az egóból kicsit vissza, és még ne ezekkel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!