Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak engem idegesít!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít!?

Figyelt kérdés
Van ez hogy a külső nem számít csak a belső , de számít , helyesnek tartanak meg jófejnek , magas (175cm) és sportos , elkezd beszélgetni egy lány velem (kedves meg minden csakhát ronda) megkérdezi hogy bejönn-e nekem mondom nem mert ronda ... erre jönn hogy önző paraszt vagyok meg egyebek. Nincs bajom azzal aki ronda , ugyan úgy lehetünk joba , csak nem járnék vele , más is van így?? 14/f
2015. szept. 26. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én meg tudlak érteni, de szerintem ilyet ne mondj senkinek, hogy ronda vagy, nemhogy egy korodbeli lánynak. Elég lenne annyit mondanod, hogy "ne haragudj nem vagy az esetem"
2015. szept. 26. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát elég felszínes bunkónak tűnsz...
2015. szept. 26. 17:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy ronda... de most ezt gondolom róla , meg azt hogy igy viselkedett
2015. szept. 26. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

H*lye k*csög vagy. Remélem majd összejössz egy agyatlan bomba kinézetű csajjal, és dobni fog. Majd még megiszod ennek a levét, ne aggódj. ;)

/14 éves szép lány/

2015. szept. 26. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Ja és borzalmas a helyesírásod, én egy ilyen buta fiúval nem jönnék össze.

(4-es)

2015. szept. 26. 18:17
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta , 4.8-as átlag 😘 de a helyesírást pont leszarom ,
2015. szept. 26. 18:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Az hogy értelmes vagy e vagy nem a jegyekben mutatkozik csak meg, ettől még van hová fejlődnöd, egyszer majd lehet felfogod te is:)
2015. szept. 26. 18:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van hová fejlödnie :)
2015. szept. 26. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak te még legalulról indulsz :D
2015. szept. 26. 18:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Megérkezett Adar0 aki elkezd oltogatni másokat , hisz ő még leragadt egy 10 éves szintjén aki ebben leli boldogságat , nembaj Adar0 itt egy keksz , és most menj játszani
2015. szept. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!