Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít!?
Figyelt kérdés
Van ez hogy a külső nem számít csak a belső , de számít , helyesnek tartanak meg jófejnek , magas (175cm) és sportos , elkezd beszélgetni egy lány velem (kedves meg minden csakhát ronda) megkérdezi hogy bejönn-e nekem mondom nem mert ronda ... erre jönn hogy önző paraszt vagyok meg egyebek. Nincs bajom azzal aki ronda , ugyan úgy lehetünk joba , csak nem járnék vele , más is van így?? 14/f2015. szept. 26. 17:37
1/14 anonim válasza:
Én meg tudlak érteni, de szerintem ilyet ne mondj senkinek, hogy ronda vagy, nemhogy egy korodbeli lánynak. Elég lenne annyit mondanod, hogy "ne haragudj nem vagy az esetem"
2/14 anonim válasza:
Hát elég felszínes bunkónak tűnsz...
3/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy ronda... de most ezt gondolom róla , meg azt hogy igy viselkedett
2015. szept. 26. 17:59
4/14 anonim válasza:
H*lye k*csög vagy. Remélem majd összejössz egy agyatlan bomba kinézetű csajjal, és dobni fog. Majd még megiszod ennek a levét, ne aggódj. ;)
/14 éves szép lány/
5/14 anonim válasza:
Ja és borzalmas a helyesírásod, én egy ilyen buta fiúval nem jönnék össze.
(4-es)
6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta , 4.8-as átlag 😘 de a helyesírást pont leszarom ,
2015. szept. 26. 18:32
7/14 anonim válasza:
Az hogy értelmes vagy e vagy nem a jegyekben mutatkozik csak meg, ettől még van hová fejlődnöd, egyszer majd lehet felfogod te is:)
8/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van hová fejlödnie :)
2015. szept. 26. 18:34
9/14 anonim válasza:
Csak te még legalulról indulsz :D
10/14 A kérdező kommentje:
Megérkezett Adar0 aki elkezd oltogatni másokat , hisz ő még leragadt egy 10 éves szintjén aki ebben leli boldogságat , nembaj Adar0 itt egy keksz , és most menj játszani
2015. szept. 26. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!