Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gáz hogyha 15 leszek és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogyha 15 leszek és még nem volt csajom?

Figyelt kérdés
Az osztályból már két csaj is rámnyomult de nekem nem tetszettek.
2015. szept. 20. 21:06
 1/10 anonim válasza:
Nem nem gáz, mit csinálnál ha lett volna fognád a kezét és kapna két puszit amig nincs meg az igazi addig ne eröltesd mert az csak fösleges rossz tapasztalat
2015. szept. 20. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Életkorfüggő. Nálam fél évvel fiatalabb haveromnak 4-5 csaja volt, én is akarok már (csak nem vagyok túl szép).

13/f

2015. szept. 20. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
2015. szept. 20. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Dehogyis

Komolyan, ezek a kérdések :D

Ennél mar csak az a rosszabb, amikor ugyanilyen kérdést 13 eves tesz fel :'D

Vagy hogy gaz-e hogy meg nem csokolozott 13 evesen? :'D

2015. szept. 20. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem Szegedi úr válaszait :D Nagyon "nagy" társadalomtudományi, szociális és párkapcsolati tapasztalata lehet.

"Életkorfüggő. Nálam fél évvel fiatalabb haveromnak 4-5 csaja volt, én is akarok már (csak nem vagyok túl szép).

13/f"

Én nem is lennék biztos, hogy tudjátok mit jelent az, hogy valakinek csaja van vagy az hogy jóban van valakivel/beszélgetnek. Vagy ha mégis, akkor qva nagy a baj.

Válaszolva a kérdésre: Nem gáz. És mint szoktuk mondani, az a gáz, hogy ilyet kérdeztél...

2015. szept. 20. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt már úgy unom... ezek nem olyan dolgok, amit erőltetni kell...most komolyan ha nincs rá alkalmas személy, akkor kivel akarsz lenni? Valakivel akit nem szeretsz, és csak azért vagy vele, mert a sok hülye tele tömi a fejed azzal, hogy csak akkor vagy valaki ha már volt csajod, ha már csókolóztál stb stb...? Egyébként se gáz, 15 leszel és hidd el a 14 éves gyerekeknek általában nincs barátjuk/barátnőjük...rá érsz még szerintem. Amúgy is az a gáz, hogy megkérdezed, hogy gáz e :)
2015. szept. 20. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nekem meg barátom nem volt még és mégsem aggódok :) 15/L
2015. szept. 20. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza az előző 5000 ilyen kérdést, és rájössz hogy nem gáz..
2015. szept. 20. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha "csaj"-t akarsz (nem szeretnél) akkor csak menőzhetsz vele, hogy mi mindenhol smárolunk (érzelemmentes csók) és kitesszük Facebookra, hogy "párkapcsolat" waaa....

De ha barátnőt szeretnél (!), akkor meg kell várnod az igazit.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nem gáz. Ha más kérdéseket is olvasnál, látnád, hogy másoknak ez csak 17-18 évesen vagy még később következett be. 15/F

2015. szept. 20. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz egyáltalán :)...sőt egy bizonyos mértékbe (ez lehet furán hangzik) Cuki :)

14/L

2015. szept. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!