Gyógyszerész szeretnék lenni. Van esélyem? És jó, hogyha az leszek? Nekem való?
Kitűnő vagyok, a biosz tanárom nagyon jó, de a kémia nem. Még van esélyem, hogy fakultáción átkerülök egy jó kémia tanárhoz. Kémiából több értelme van emelt szinten érettségizni, mint fizikából? Nem szeretem annyira különösen ezeket a tantárgyakat, de mást sem.
Van esélyem, hogy felvesznek a Semmelweisre?
Ugye nem fogom utálni a munkámat, azért, mert nem imádom ezeket a tantárgyakat?
Egyáltalán van értelme még gyógyszerésznek menni? 3 év múlva még lesz? (kilencedikes voltam)
Akkor nem az a kérdés, hogy 3 év múlva megéri-e, hanem hogy ha 8 év múlva végzel az egyetemen, akkor meg fogsz-e belőle élni. A válasz nagyon kedvező; gyógyszerekre mindig szükség lesz.
Szerintem feküdj rá az emelt bioszra és/vagy kémiára, ha ezzel szeretnél foglalkozni a későbbiekben.
Azt azert vedd figyelembe, hogy egy gyogyszeresznek nagyon kell a kemia. De ne aggodj, van meg idod eldonteni, hogy mi is all a legkozelebb hozzad!
De hajra biosz kemia emelt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!