Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Többi lent
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és ismerek egy 15 éves fiút, aki nagyon bejön nekem... igaz, évente csak párszor látom, mert csak ugyanolyan hangszeren játszunk, és még csak egy tanárnál se..... amikor találkozunk, nagyon kedves és előzékeny, sokat mosolyog rám... mivel fiatalabb vagyok nála, nem tudom, h lenne-e esélyem nála... mit tegyek? odamenjek és beszélgessek vele? vagy az túl nyomulós lenne? előre is köszi a komikat2015. szept. 20. 18:31
1/2 anonim válasza:
Felénk sajnos az a menő,ha 13-14 éves lányoknak 20-30 év közötti pasijuk van..ezért nem könnyű normális lányt találni..van amelyik már nem is szűz,szóval az a 2 év semmi,amúgy ja menj oda beszélgetni vele és egy cseppet sem volna nyomulós :)
2/2 anonim válasza:
Esélyed? Persze h van! Bár azt nem ártana tudni, hogy a srác mindenkivel ilyen-e. Próbálj meg beszélni vele de ne erőltetsd és ne nyomulj. Ha összejön akk úgyis rád ír face-en. Onnan meg már sima az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!