Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaphatnám vissza? Van esélyem?
Együtt voltam egy fiúval közel egy évig,aztán az ok amiért szétmentünk már teljesen mindegy. Ennek hatására korábban haza utazott és még elbúcsúzni se tudtam tőle. Szerettem,máig szeretem.
A probléma ott kezdődött hogy állandóan kavartak, volt néhány személy aki arra gyúrt hogy ne béküljünk ki.
Mindkettőnket rosszul hoztak ki a másikunk szemébe, leszerepeltem a családja előtt is. Valamennyi tisztázódott,de nem minden. Elvileg keresett, amikor nem voltam itthon, aztán elhajtott és azóta nem volt nálunk. Haragszik mert nincs minden megbeszélve,azt hiszi minden gondjáért én vagyok a felelős. Holott én már nem vádolom őt,hisz jól tudjuk ki állt a háttérben.
A másik baj az,hogy elterjesztette van valakije,azaz velem beetette, mire erre válaszul hogy féltékennyé tegyem felszedtem valakit-akinek teljesen mindegy ki az,csak lyuk legyen,egy igazi agrár csemete,tehát a kapcsolat sem volt hosszú életű- azonban kiderült neki senkije se volt,amit mind ebből ő tud az az hogy nem voltam hozzá hűséges, holott ebben állapodtunk meg. Szóba se áll velem, annyit üzent hogy én akartam mást akkor legyek vele boldog, szépen mondva. ("Neked kellett más f..") Semmit nem tud az egészből,még azt se hogy szétmentünk. Meg sem hallgat. Állítólag itt a városban,de engem minden platformon letilt. Igyekez elkerülni, ne is lássam.
Hiányzik, vissza akarom kapni.
Ötletek?
Albán............
A Magyar norm fiúkra meg rá se nézel, mi?
Sztem kavarj egy bevándorlóval, ha már az albánon túl vagy LoL
Ja és ha 09.04, majd szurkolj a románoknak
Jaa meg mostantól ne vegyèl hazai terméket
Meg úgy kb egy magyarhoz se szólj
Na meg költözz el az országból mihamarabb.
Ránézek magyar fiúra,másik exemmel 1,5 évig voltam. Kisebbségivel vagy egyéb mással nem kezdenék.
A kérdésre választ vártam ,nem kioktatást .
Tehát te se vagy komplett,na az is fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!