Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bünteti a törvény ha 14...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bünteti a törvény ha 14 vagyok a pasim meg 18?

Figyelt kérdés

2015. szept. 20. 13:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sok barom ide kommentel miközben semmit se tud erről :"D

Kis olvasnivaló..

[link]

2015. szept. 20. 14:17
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Mit barmozol? Nem olvastad el a kommentemet, Eistein?! Amúgy is meg azért mert rosszul tudják miért kell barmozni? Annyira bírom hogy egyes embereknek nincs semmi dolga és ide jönnek kötöszködni...
2015. szept. 20. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha rosszul tudod, akkor ne írd le olyan határozottan a kommentedben, és ha kijavítanak, akkor főleg ne tarts ki a butaságod mellett.
2015. szept. 20. 14:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Ugyan azt mondtam el ami le volt írva. Én a 2. 55-ös vagyok, nem a végbeles.
2015. szept. 20. 14:48
 15/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha megállít a rendőr az utcán, és megtudja, hogy 14 éves vagy, akkor igen, megbüntet. Minden 14 évest megbüntetnek az új szabályozás miatt.
2015. szept. 20. 16:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Tessék, itt is van az újabb félretájékoztató.
2015. szept. 20. 16:38
 17/24 anonim ***** válasza:

[link]

nem büntetendő

2015. szept. 20. 17:32
 18/24 anonim válasza:
Szia! Határozottan mondhatom, hogy NEM büntetendő. Párom és én köztem 6 év van, ő 22 éves én meg 16. Rendőrségen dolgozik és ő is biztosra tudja h ebből egyikőtöknek se lesz semmi baja.
2015. szept. 21. 08:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem foglalkozik vele senki sem, ha nem történik ezzel kapcsolatban semmilyen bűncselekmény. Ismerek olyat aki fiatalabb lány és sokkal idősebb pasija volt. A pasinak be kellett menni a rendőrségre és aláirattak vele egy papírt, hogy nem akarja megerőszakolni a lányt vagy valami, a lánynak meg alá kellett írni, hogy Ő is akarja ezt a kapcsolatot. És ennyi volt, élnek boldogan. Ez különben ritka eset, mert általában be sem kell menni, csak a pasi egy elég extrém eset volt. :-)
2015. szept. 21. 10:45
 20/24 anonim ***** válasza:
szóval lehet, de ha olyat észlelsz, hogy valaki meg akar erőszakolni vagy olyasmit akar amit te nem akarsz, azt be kell jelenteni a rendőrségen
2015. szept. 21. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!