Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Két lánnyal vagyok együtt de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lánnyal vagyok együtt de csak az egyiket szeretném, hogyan szakítsak a másikkal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ossze jottem egy lannyal aki csak tetszik, de talaltam egy masikat akibe szerelmes is vagyok szoval szakitani szeretnek a másikkal de ez friss kapcsolat 3 napos szóval hogy tudnám megoldani?

2015. szept. 17. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszeruen csak mondd el neki, minel hamarabb
2015. szept. 17. 23:37
 2/6 A kérdező kommentje:
De azt nem szeretném elmondani, hogy közben találtam egy másik lányt az elég szemét dolog... Így is az amit csinálok de muszáj volt mert őt szeretem nagyon
2015. szept. 17. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Mond meg, hogy történt valami ami miatt nem szeretnél tőle semmi komolyat és kérj tőle elnézést azért, mert azt sem tudtad, hogy mit akartál és kételyek közé kergetted.
2015. szept. 17. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

"Szia! Figyelj, féreg vagyok, de veled azért jöttem össze hogy meghúzzalak, de találtam jobbat"

Ezt másold neki..

2015. szept. 18. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek #4-gyel. Hogy bírsz igy tükörbe nézni
2015. szept. 18. 11:27
 6/6 megadeth18 ***** válasza:
Elég szomorú, ezek szerint mindkettőnek hazudozol. Mindkettőnek mondd el minél előbb, hogy elba*rintottad, és más is van rajta kívül. Legyen ennyi vér pucádban, ha már így kicsesztél szegényekkel.
2015. szept. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!