Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Ti megcsalnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megcsalnátok a barátotokat, ha alkalmatok lenne rá egy olyan férfival, akit nagyon vonzónak találtok? Pl. : Justin Bieber, Zack Efron, és stb.

Figyelt kérdés
Kérlek legyetek őszinték, hisz itt nincs személyazonosságotok. Természetesen a fiúk vélemyénye is érdekel, hogy megtennék e. (természetesen lánnyal) Kort és nemet is írjatok, ha kérhetem. Én annak a híve vagyok, hogy csak a barátjával\barátnőjével legyen mindenki. Remélem értitek az utolsó előtti mondatom.

2015. szept. 14. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Justin Bieber és Zack Efron mint férfi XD

Jó vicc, te mókamester XD

2015. szept. 16. 18:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Nos.. Egy picit elkanyarodtatok Zack-el és Justinnal a témától, de ha már itt tartunk.. Mindegy, hogy hogy fikázzátok őket, nem nagyon fog itt elérni senki sem annyit, amennyit ők és ez a fiúk féltékenysége, hogy le melegezik őket. Ez abból fakad, hogy őket körbeveszi több ezer nő, míg a legtöbb férfit-akik őket leminősítik-egy sem. A normális válaszokat köszönöm.
2015. szept. 17. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ki az a Justin Bieber?
2015. szept. 27. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Mindkét fiú helyes..ez biztos:)

De sosem alakítanám át a párom, nekem ő így szép..komolyan mondom..

2015. okt. 12. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
HÁT A FELSOROLTAK KÖZÜL EGYIKKEL SEM DE BILLIE JOE-VAL SIMÁN. Ő EGY ISTEN.
2017. jún. 13. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!