Mi a véleményetek erről? .
engem ez nagyon sokkolt...láttam más videókat az illuminati-ról de eddig ez állja meg a helyét! szerintetek létezik vagy mi ez az egész??? nézzétek meg ezt a videót..
https://www.youtube.com/watch?v=-Qa9IU1Z6ic
Nem sértésből, de csak a hiszékeny és naiv embereket tudják sokkolni ezek a videók.
Régen csináltak egy hasonlót, akkor ott a Vodafone volt a bűnbak, annak a reklámjába magyaráztak bele mindenféle szamárságot. Amikor szóltak róla a Vodafone-nak, az figyelemre sem méltatta. Ez is hasonló hülyeség, mint amilyen az volt.
A videóba egyébként belenéztem, de természetesen nem néztem végig, nem fogok 21 értékes percet összeesküvés elméletekre elszórni. Inkább akkor nézek helyette Stephen Hawkingot, vagy egyéb értelmes dolgot.
Elég volt a címét látni.
Baromság. Ugyanolyan szemét mint amit az iskolában tanítanak.
Ha jársz iskolába, akkor próbálj ott figyelni a reál tárgyakból: tanulj és oldd meg értelmesen a feladatokat.
Iskola végére rájössz majd, miért hülyeség, amit most erőltetsz.
"tényleg vannak benne fura dolgok..ami lehet,hogy nem bizonyít semmit,attól még ott vannak..."
Persze: teáskanna is keringhet a Föld körül. Nem lehetetlen.
Mégsem vizsgáljuk, mert ERRE nem áldozunk az időnkből.
Ha téged mégis érdekel, akkor menj át az ezotériára, ott találhatsz erre is jelentkezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!