Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lány és 18 éves fiú?
Figyelt kérdés
Soknak számít ilyen korban ez a 3-4 év? Mi a véleményetek erről?2015. szept. 14. 10:02
1/10 anonim válasza:
Egyszeri tapasztalat alapján nekem soknak tűnt. Bár azt mondják, hogy érett vagyok a koromhoz. De a 14 éves lány hozzám nagyon kicsi volt még. 19/F
2/10 anonim válasza:
#1 vagyok
de ha gondolod mesélek priviben
3/10 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy megértitek egymást, akkor nem mérvadó a korkülönbség.
5/10 anonim válasza:
En 15 voltam mikor a parom 18 es sajat tapasztalatom szerint ez a kor kulonbseg idealis.
18/L
6/10 anonim válasza:
Nem feltétlen a korkülönbségen múlik a dolog, de ha ragaszkodsz hozzá, van erre egy képlet.
A férfi életkorát el kell osztani 2-vel(ebben az esetben 18/2=9), majd hozzá kell adni 6-ot(9+6=15), és akkor megkapjuk, hány éves lány illik hozzá legjobban. 18 éves fiúhoz pont 15 éves lány passzol.
7/10 anonim válasza:
A konkrét személyektől függ, semmi mástól. A fent idézett „szabály” meg egy hülyeség. Valaki 16 évesen is érett, más még 20 évesen sem.
9/10 anonim válasza:
és most mi,100éves nagyfaterhoz 56éves nő illik?xd
10/10 anonim válasza:
Bizony-bizony. Az idő a férfiaknak dolgozik:)))...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!