Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mikor érdemes lépnem? (Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes lépnem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

2 hete megismertem egy lányt, akibe az első pillanatba beleszerettem. Azóta már többször találkoztunk. Egyértelmű, hogy kölcsönös a vonzalom.

A kérdésem az lenne, hogy nem lenne-e túl gyors dolog az, ha rákérdeznék, hogy szeretne-e járni velem.

Soha nem voltak még ilyen komoly érzelmeim egy lány iránt sem. Hiába csak 2 hete ismerem, így is az egyik legfontosabb ember az életemben. Nagyon szeretem őt, és ő is engem, csak nemtudom, hogy erdemes lenne-e már most lépni...

Előre is köszönöm :)

2015. szept. 13. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne hogy ő is szeret, tedd fel neki a nagy kérdést.
2015. szept. 13. 00:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Pofáraesés lesz a vége.
2015. szept. 13. 01:13
 3/5 anonim válasza:
léphetsz de ne ugy hogy szia járunk? mond neki hogy nem találkozni hanem randizni szeretnél. ha belemegy akkor már jóvagy. a többi már jön magátol :)
2015. szept. 13. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne siesd el.Túl gyors lenne.

Szeretet valószínűleg nem fog kialakulni két hét alatt..Nála biztos nem.

2015. szept. 13. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igazából teljesen olyanok a találkozók, mintha járnánk, csak nincs még kimondva. Viszont tényleg nemtudom, hogy várjak-e még vele, avagy kérdezzek rá?

2015. szept. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!