Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak barátként rekint rám vagy lehet több is köztünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel tavaly köszönő biszonyban voltam, de idén leültem mellé a buszon és valahogy elkezdtünk beszélgetni.Aztán pár nap mulva várom a buszt és csak úgy odajött hozzám hogy milyen napom volt stb. aztán felszáltunk a buszra és foglalt magamellett helyet nekem. Vajon csak barátként néz rám vagy lehet hogy bejövök neki? 17F2015. szept. 11. 17:23
1/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy bejössz neki én is így ismertem meg az első barátnőmet 3 éve igaz csak egy hónapig tartott. 17/F
2/4 anonim válasza:
Igy van! Csak rarátként tekind rád.
4/4 Epresvotka válasza:
Hivd el valahova és kérdezd meg hogy lesz-e
a barátnöd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!