Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elveszíteni barátként, de több volt köztünk. Mégis mit tehetek? Többi lent.
Az egyik legjobb barátomról van szó. Bulit tartottunk pénteken.
Szokásosan ment minden, jól éreztük magunkat tánc,pia,kaja stb.. :)
Aztán az este végén (hajnalban- reggel) kettesben maradtunk a sráccal. Ő elkezdte simogatni a kezem, de ezen nem lepődtem meg, mert máskor is történt ilyen, ha vigasztalt. (Ugyanis előtte sírtam..)Aztán elkezdte simogatni a combom, átölelt. Furának tartottam a dolgot, de mégsem ellenkeztem.. Én is elkezdtem simogatni, egyszerűen nem értem, hogy miért. Utána kétszer is megcsókolt. Azután ugy tettünk, mintha nem történt volna semmi, nem is beszéltünk róla. Elköszöntünk egymástól a hazafele úton, hogy majd beszélünk stb stb.. Aznap este még keresett, de tegnap, meg ma már nem. Ez a dolog előtt szinte minden nap beszéltünk, talalkoztunk. Nem szeretném elveszteni őt, mint barát szükségem van rá. Mit tegyek? 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!