Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ténylegesen?
A sztori röviden,durván fél éve a barátnőm egy házibuliban megcsalt,(csak csók volt).Nagyon mély sebeket hordozok magamon a mai napig.Idővel átestünk ezen,megbocsátottam neki,de még mindig nehéz,de ne is firtassuk ezt tovább.A lényeg:
A fiú akinél volt ez a házibuli,az a barátnőm volt osztálytársának egy focis csapattársa.De akivel megcsalt az a házigazda egy másik csapattársa volt.
A barátnőm volt osztálytársának most lesz a szülinapja amire elhivta a barátnőmet és én is mehetek/mehetnék.
2 dologba vagyok bizonytalan :
Elmenjek -e rá ? Érdemes -e ? legyen bennem annyi büszkeség,hogy ne ?
A másik ami még fontosabb :
Nem vagyok verekedős típus.Viszont életem talán legmélyebb érzelmi csalódása volt,ha oda kerülnék és meglátnám a srácot akivel megcsalt ( Igen ott lesz )
Nagyon kevés esélyt látok rá hogy szarrá ne verjem.
Előre gondolkozván,mivel ők össze vannak szokva szeretik egymást stb. lehet utána az egész focicsapat szétverne,ebből a szempontból viszont tarthatatlan a dolog.De egyszerűen nem bírnám ki.Úgy érzem ez lelki megnyúgvást hozna nekem.Mit kéne tennem ? Segítsetek !
16/F
Menj el vele, de ne verekedj. Ha verekednél, te lennél az aki tönkretette a bulit és a barátnődet is szörnyen kellemetlen helyzetbe hoznád, gondolj rá is, verekedést kezdeményezel az ő ismerőseinek a bulián?
Megbocsájtottál a barátnődnek és túlléptél a múlton, egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül a csapattársat.
Viszont azért is menjél el a buliba, mert ha barátnőd egyedül megy, akkor csak újabb kétségeid lesznek. Megtiltani meg ugyancsak ne tiltsd meg a barátnődnek, az is csak rontana a dolgokon.
Menj el vele a buliba emelt fővel, de eszedbe se jusson verekedni vagy veszekedni ott, egyszerűen kerüljétek el a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!