Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem ténylegesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ténylegesen?

Figyelt kérdés

A sztori röviden,durván fél éve a barátnőm egy házibuliban megcsalt,(csak csók volt).Nagyon mély sebeket hordozok magamon a mai napig.Idővel átestünk ezen,megbocsátottam neki,de még mindig nehéz,de ne is firtassuk ezt tovább.A lényeg:

A fiú akinél volt ez a házibuli,az a barátnőm volt osztálytársának egy focis csapattársa.De akivel megcsalt az a házigazda egy másik csapattársa volt.

A barátnőm volt osztálytársának most lesz a szülinapja amire elhivta a barátnőmet és én is mehetek/mehetnék.

2 dologba vagyok bizonytalan :

Elmenjek -e rá ? Érdemes -e ? legyen bennem annyi büszkeség,hogy ne ?

A másik ami még fontosabb :

Nem vagyok verekedős típus.Viszont életem talán legmélyebb érzelmi csalódása volt,ha oda kerülnék és meglátnám a srácot akivel megcsalt ( Igen ott lesz )

Nagyon kevés esélyt látok rá hogy szarrá ne verjem.

Előre gondolkozván,mivel ők össze vannak szokva szeretik egymást stb. lehet utána az egész focicsapat szétverne,ebből a szempontból viszont tarthatatlan a dolog.De egyszerűen nem bírnám ki.Úgy érzem ez lelki megnyúgvást hozna nekem.Mit kéne tennem ? Segítsetek !

16/F

2015. szept. 8. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Menj el vele, de ne verekedj. Ha verekednél, te lennél az aki tönkretette a bulit és a barátnődet is szörnyen kellemetlen helyzetbe hoznád, gondolj rá is, verekedést kezdeményezel az ő ismerőseinek a bulián?

Megbocsájtottál a barátnődnek és túlléptél a múlton, egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül a csapattársat.

Viszont azért is menjél el a buliba, mert ha barátnőd egyedül megy, akkor csak újabb kétségeid lesznek. Megtiltani meg ugyancsak ne tiltsd meg a barátnődnek, az is csak rontana a dolgokon.

Menj el vele a buliba emelt fővel, de eszedbe se jusson verekedni vagy veszekedni ott, egyszerűen kerüljétek el a fiút.

2015. szept. 9. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:
A megcsalást nem szokás megbocsájtani, itt már eleve elrontottad, és még emellé a barátnőd elakar menni ugyanabba a közegbe szülinapozni :D, és csak egy pluszként említenek meg téged, magadat alázod totál szarrá ezzel... én elküldeném a csajt hogy menjé de hozzám már vissza ne..., vagyha mégis vmiért elmész mert olyan megbocsájtó vagy, a fiut ne verd szét, fapovával ha muszály köszönsz neki, nem kell hozzászólni, legyél vele flegma feszült, aztán ennyi ne foglalkozz vele, ha a csajod is bennevolt akaratosan a megcsalásba akkor mindketten hibásak, de mivel te a gyereket nem ismerted előtte nyilván rányomul, az én exemre is ezrek mentek volna rá ha ő nem vakarja le őket... kivétel ha saját barátoddal csal meg az gáz... de itta barátnőd a ludas kivétel ha eltolta ésa gyerek csak próbálkozott.
2015. szept. 10. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!