Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Néha már magamat sem értem: egyik pillanatban arra vágyom, hogy bárcsak szeretne valaki, lenne egy komoly párkapcsolatom... amikor meg ott van rá a lehetőség, akkor nem használom ki. Most is pl nagyon össze szeretne jönni velem egy srác, egy évvel idősebb nálam(ő19, én 18), de ahogy közeledni próbál egyre inkább azt érzem, hogy nem szeretnék...szerintetek mit kellene tennem?
2015. aug. 25. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
én is így vagyok.. magányos pillanataimba jó lenne ha ott lenne mellettem valaki aki átölel, megpuszil, máskor meg azt érzem hogy teljesen jól megvagyok, és nem akarok senkitől függeni
2015. aug. 25. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:
én az ilyen úgymond lazább kapcsolatra vevő lányt keresek mint amilyen te vagy. de általában 0-24 készenléti állapot az elvárás.
2015. aug. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!