Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Tovább lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tovább lent

Figyelt kérdés
A pasim azt mondja azért szeret amilyen vagyok, de én tudom hogy csak át akar változtatni pl.: legyenek tetoválásaim, legyek leszbi.Nem tudom érdemes- e folytatni vele? Nagyon szeretem

2015. szept. 7. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

:DD

holnap iskola, készülj lefeküdni inkább.

2015. szept. 7. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi bajod lesz a változástól?

Ha azt mondaná a barátnőm (aki nincs), hogy tetováljak egy kiscicát a karomra különben elhagy akkor megakar változtatni. Ha beszélgetünk a tetoválásokról, és azt mondja jól nézne kis egy sas a karomon, és ezzel én is egyet értek akkor nem.

2015. szept. 7. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
ez most amúgy komoly??? pasid van, de azt akarja, hogy lezbikus légy??o.O
2015. szept. 7. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, mert az számára szexi
2015. szept. 8. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Szakítsak vele?
2015. szept. 8. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:

ember. már azzal válaszoltál magadnak, hogy a kérdést feltetted. meg ha valaki szeret, az önmagadért szeret és nem azért, akit szánt szándékkal formázott meg magának. azt úgyis megunná, mert tökéletesnek hiszi. egy pasi sem ér annyit, hogy így megváltozz miatta.

plusz gondolkozz. lehet azért teszi, hogy kicsesszen veled. rajtad röhög majd mindenki, plusz ő fog dobbantani azért, mert lezbikus vagy.

2015. szept. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!