Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Az expasim egyfolytában néz, múltkor rácsapott a seggemre direkt, de közben meg egyfolytában bunkóskodik, meg rám szokott írni, de a végén tök bunkó.....2015. szept. 7. 16:05
1/4 anonim válasza:
Ahogy mondtad csak bunkóskodni akar veled, ha nem vagytok meg együtt akkor ne csapdossa a segged (ne is engedd neki) Azt akarja hogy rosszul érezd magad mert nem vagy a barátnője.
2/4 A kérdező kommentje:
egy az... ő szakított.... és am meg nem tudtam hogy ráfog csapni a seggemre...
2015. szept. 7. 16:15
3/4 anonim válasza:
hallod nézz át rajt. miezmár?? exem is fu..ő szakított velem vágod és akkor még olyanokat pofázott ki, hogy lefeküdtem vele, megy egy haverommal is ami nem is volt igaz... nem vágom mi ez néhány pasinál, hogy szakít és akkor még megalázza a csajt vagy szórakozik vele-.- de kitekerném az ilyen nyakát...exemét azóta főleg
4/4 anonim válasza:
exemmel is 4hónapig voltam együtt és vele se feküdtem le...valahogy szegény szerencsétlennek nem jött össze xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!