Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent?
Sziasztok!
Édesanyám a Provident egyik területi képviselője, és szoktam vele menni, beszélgetünk közben és egyebek.
Egy faluval arrébb van egy család, anyukának, apukának van hitele. Minden Vasárnap járunk oda, és van egy lányuk.
Ő 17 éves, én 15 vagyok.
Mindig beszélgetünk és egyebek, mikor otthon van. (Sokat van a barátjánál, ott is alszik).
Egyszer mikor invitált a teraszukra rágyújtott, majd elkezdtünk beszélgetni. Egyszer csak elkérte a telefonomat és ezt mondta:
,,Várj, felhívom magam".
És ezzel ugye bekerült a hívott számok közé.
Szerintetek ez azt jelenti hogy szeretne tőlem valamit, vagy csak szimplán hogyha szeretném hívjam?
Lépjek én valamit, vagy teljesen hagyjam annyiban?
Nem tudom mit tegyek most. Van barátja, 1-2 szót beszéltem is vele, nem ez a gengszter termet a srác.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem hagyd...
1. a lányok általában az idősebb fiúkat kedvelik mert általában testileg és lelkileg is érettebbek.
2. Ha van pasija akkor hagyd békén. Biztos boldogok együtt. L
Igazaból megközelítő az a 2 év. Ő Augusztusi én Januári.
1 osztály van köztünk (én 10 ő 11)
Ugyan azt tanuljuk, csak más iskolában (Infó).
Csak úgy random:D
Mondta is hogy a szobájában van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!