Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyit számít a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem,hogy ha nem számít,akkor miért nem,és ha igen,akkor miért?Illetve ha számít,akkor minimum-maximum hány év különbség?Főleg tizenévesekre vagyok kíváncsi,de idősebb is írhat! :)2015. szept. 4. 21:01
31/34 anonim válasza:
#30-as vagyok, megindokolom: 16 évesen nálam fiatalabb eleve 14-15 környékén van és nekem az még fiatalnak számít. Nyilván például 12 évesen csak álmodozni mertem a 16 éves fiúkról is, most viszont már inkább a 18-20 éves korosztály jön be :) De ez később mindenkinél változik, középkorúak között már nem számít annyit, ha a férfi pár évvel fiatalabb, de szerintem tizenéveseknél azért még sokat jelenthet.
32/34 A kérdező kommentje:
Értem :) Bár mondjuk ez is személyfüggő :) mert ugye van olyan,aki kicsit lehet érettebb a koránál,míg van olyan,aki meg gyerekes,ez is változó :D :))
2015. dec. 7. 21:22
33/34 anonim válasza:
Sajnos nekem az idosebbek jonnek be aminek nagyon nem orulok es ez alatt azt ertem hogy meg egy 55 evessel is osszejonnek kb. 14/L
34/34 anonim válasza:
Nos, én 15 éves vagyok perpillanat és leginkább egy velem egy korúval tudnám a leginkább elképzelni magam. Viszont nálam 2 évvel fiatalabb is tetszett már, és vonzodtam jelleme miatt már 21 éves férdihoz is. De őszintén én nálam a kor annyira nem számít, csak hogy legyen végre, aki szeret, hogy a pokol után megjárjam a mennyet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!