Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek sok 10 év korkülön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 10 év korkülönbség? 16 éves lány,26 éves fiú.

Figyelt kérdés

2015. szept. 3. 16:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
utolsó az hogy idősebb nálam ennyivel nem egyenlő azzal hogy kihasznál, és természetesen nem azt várom el tőle, hogy hónapokat várjon velem a szexben.
2015. szept. 5. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
16 évesen már egy lány sem vár túl sokat a szexszel, ha szereti a fiút/férfit. Kihasználni meg egy 14 éves is ki tudja, ha hagyja magát.
2015. szept. 5. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:
16 évesen már ő se gyerek ahhoz hogy lefeküdjön valakivel és kapcsolata legyen valakivel. mert pl ha 14 és 24 lenne az más lenne :) így meg okés a dolog.
2015. szept. 5. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Úgy látom, még most se érti senki..
2015. szept. 6. 00:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen érteni? Sem a szerelem sem a szex nem bonyolult dolgok.
2015. szept. 6. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Mert aztán egy 14 és egy 16 éves között is nagyon sok különbség van mondhatom..nagyokosok

Mindkettő gyerek,és nem egy 10 évvel idősebbel kéne lenniük,hanem a saját korosztályból kéne választani.Most gondolhatod,hogy egy 26 éves FÉRFI,mit akarhat egy 16 éves KISLÁNYTÓL.Más korosztály,minden teljesen más..egyáltalán miről beszélgettek?:D

Persze,vannak kivételek,de nagyon ritka...És van a sok hülye gyerek,aki tényleg megadja neki a férfinak azt,amit akar.És 16 évesen ez még nagyon korai..16 évesen még ráérsz ezzel foglalkozni.Persze tudom,hogy ez a mai világban már felfordult,és már a tizenéves gyerekek is összefekszenek fűvel-fával,meg isznak,buliznak...de szerintem te ne erősítsd ezeknek a táborát.Bár igaz,nem tudom megmondani,hogy mit csinálj,de a véleményünket kérdezted,és én leírtam.

2015. szept. 6. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
#16: Na végre valaki...azt hittem, meghalt már a remény, de legalább van még egy ember, aki normálisan gondolkodik :)
2015. szept. 6. 11:32
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Örülök,hogy nem egyedül gondolom így :D

És a legdurvább az,hogy én is mostani gyerek generációnak a tagja vagyok,és egyesek tényleg nagyon szánalmasan viselkednek.

2015. szept. 6. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
30 évesen jól fog állni neked hogy 20 éves cickók közt pihensz :D
2015. szept. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!