Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok 10 év korkülönbség? 16 éves lány,26 éves fiú.
Mert aztán egy 14 és egy 16 éves között is nagyon sok különbség van mondhatom..nagyokosok
Mindkettő gyerek,és nem egy 10 évvel idősebbel kéne lenniük,hanem a saját korosztályból kéne választani.Most gondolhatod,hogy egy 26 éves FÉRFI,mit akarhat egy 16 éves KISLÁNYTÓL.Más korosztály,minden teljesen más..egyáltalán miről beszélgettek?:D
Persze,vannak kivételek,de nagyon ritka...És van a sok hülye gyerek,aki tényleg megadja neki a férfinak azt,amit akar.És 16 évesen ez még nagyon korai..16 évesen még ráérsz ezzel foglalkozni.Persze tudom,hogy ez a mai világban már felfordult,és már a tizenéves gyerekek is összefekszenek fűvel-fával,meg isznak,buliznak...de szerintem te ne erősítsd ezeknek a táborát.Bár igaz,nem tudom megmondani,hogy mit csinálj,de a véleményünket kérdezted,és én leírtam.
Örülök,hogy nem egyedül gondolom így :D
És a legdurvább az,hogy én is mostani gyerek generációnak a tagja vagyok,és egyesek tényleg nagyon szánalmasan viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!