Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Korkülönbség sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
A lány 14 éves, én 16(/F) viszont még csak ismerkedünk. Ugyanabban a városban lakunk, de még nem taliztunk.. mit gondoltok.. Sok lesz? Illetve valamire figyeljek ami emiatt esetleg kínos lehet?

2015. aug. 9. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyátalán nem sok,inkább jó,hogy van köztetek ennyi idő,mert a mai 14 éves srácok éretlenek...
2015. aug. 9. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok! Tök normális. Hajrá :)
2015. aug. 9. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem sok, sok sikert!:)
2015. aug. 9. 23:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valami amit nagyon kerüljek? (téma vagy akármi más)
2015. aug. 10. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont jó. :) A szextémát kerüld, semmiképp ne erőltesd. 14 évesen nem biztos, hogy neki lányként már vannak olyan "igényei", amik neked már feltehetőleg igen. Az ő korában nagyon vegyesek a hozzáállások a szexhez lányoknál. Ha őt még egyáltalán nem érdekli, nem szeretné(véleményem szerint az érdeklődés rendben, de 14 évesen ne csinálja senki) kínos lehet és konfliktus is alakulhat belőle, netán azt hiszi csak arra mész. Ebből a kérdésből ugyan nem úgy jön le, hogy erről témáznál vele ha ennyire odafigyelsz, hogy mi lehet kínos. Ezt leszámítva beszélgethettek bármiről, legalább megismeritek egymást. :) Sok sikert. :) 17/L
2015. aug. 10. 01:37
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 természetesen erre a témára is gondoltam, hogy valószínűleg nem jó ötlet.. Mivel én nem sietek és az "igény" sem akkora, hogy probléma lenne, nem hiszem, hogy probléma lehet. Az meg a másik, hogy nem egy 1 éjszakás kalandként fogom őt fel. :) Köszi.
2015. aug. 10. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!