Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagy B? Melyik pasit válasszam?
Nem akarom ide az egészet kiírni. Az írjon nekem üzit aki 18 év felett van. 16 éves vagyok hetero lány.
Röviden annyi hogy a pasim mellett lett egy haverom aki érdekes dolgokat mond...
Mivel megfordult a fejedben, ameddig a fiú érdeklődik egyre inkább feléje fogsz hajlani. Ha ez megszakad akkor maradsz a pasidnál mindaddig ameddig nem jön egy új hasonló srác. Vélemény?
Szerintem már nem vagy teljesen boldog a kapcsolatodban, eldöntheted h dolgozol rajta vagy egy újat kezdel. Az újat választani mindig könnyebb, de ha már nem ragaszkodsz a pasidhoz... mindig te döntessz :)
Kettő dolgot tudok hozzászólni:
1. : elég 1x leírnod majd mindenkinek bemásolni
2. : két pasit nem kezelünk 2 pontszerű testnek amelynek A és B elnevezést adjuk, még akkor se hogyha privátban leírod részletesen.
Amúgy meg 1 mondatod alapján : "a pasim mellett lett egy haverom aki érdekes dolgokat mond..." ki is derül hogy valójában a megoldást senki nem fogja eléd tárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!