Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik pasit válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam?

Figyelt kérdés

Az egyik mindig flörtölget velem, meg gyakran beszélünk, hülyéskedünk. Most tett egy megjegyzést, hogy nekem nem kell vakolatot viselnem ahhoz, hogy szép legyek, mert neki így is tetszek. Nekem is bejött régebben, egészen addig, amíg egy másik csajjal nem láttam, akivel azóta már szétmentek. Ő az előző munkahelyemen dolgozik.

A másikkal ritkán beszélek aránylag, de az irodába mindig odajön megnézni, hogy éppen min dolgozom és segít benne. Rákérdezett, hogy van-e barátom, mire azt válaszoltam, hogy nincs, és mivel éppen hazafelé tartottam, siettem. Most nem tudom, hogy van-e neki különösebb oka, vagy csak szimplán érdeklődött...Mivel, nemrég kerültem arra a munkahelyre. Mind a kettőben tetszik valami, de nem tudok dönteni. 24N

2014. aug. 20. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
A segítőkészt inkább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. aug. 20. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
2. :)
2014. aug. 20. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyiket se.
2014. aug. 20. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám hisz úgy vagy jó neki ahogy vagy :)
2014. aug. 20. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk. Abból jól nem jöhetsz ki
2014. aug. 21. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha gondolkodni kell rajta, melyiket válaszd, akkor egyiket se. Ez kb. annyira alapszabály, mint "a házi nyúlra nem lövünk, mert munkahelyről repülünk" szólamú mondás.
2014. aug. 21. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!