Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok! Szerintetek tulzasba vittem a feltekenysegemet?
Sziasztok,
egy honapja vagyok a baratnömmel együtt, tavkapcsolatban elünk es nagyon sok fiu baratja van es mindig velük szokott logni. Tegnap feltöltött egy kepet, ahol harom fiuval van es a kezet az egyik fiura teszi (+ nagyon szepen ki volt festve a baratnöm).
A fiu baratait mindig egy ölelessel szokta köszönteni es a nagyon jo fiu baratait max egy puszival,de semmi több allitolag.
Ma meg ra jöttem,hogy tök hülyeseg volt kiakadnom es tök hülyeseg feltekenynek lennem,mert 1. nincsen okom ra 2. csak elrontok mindent. Egeszen a mai napig halal feltekeny voltam es most kezdtem el maskeppen latni a dolgokat.
20F es 17L
Igen, az voltál..
Igazából nics mire féltékenynek lenned, hiszen ha megcsal akkor eegy low, ha nem akkor meg nemtökmindegy hogy aggódtál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!