Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csináljak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak, hogy visszaszerezzem? újra együtt lehetünk még?

Figyelt kérdés

3 éve ismerem a legjobb barátom, mindig is volt köztünk "szikra", nagy nehezen júniusban összejöttünk, úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk a dolgot. A kapcsolat elején nem voltam szerelmes, a srác se, egy buliban smároltam egy edzőtársammal, elmondtam a srácnak, megbocsátott, de azt mondta ne legyen több ilyen. Nagyon jól megvoltunk, szerencsére mindkettőnknél előjött, hogy szeretjük a másikat. Edzőtáborban a volt barátom adott egy csókot, de azonnal ellöktem, tényleg nem akartam semmit a sráctól, én a barátomat szeretem. De a barátom megtudta és szakított velem. Tudom, hogy még mindig szeret, mivel mondta, de nem tud megbízni bennem, meg is értem, de esküszöm, hogy nem akartam semmit, azonnal ellöktem, más is bizonyíthatja de a barátom nem érti meg. Tényleg úgy érzem, hogy megtaláltam a másik felem... segítsetek!

18/L

2015. aug. 24. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azzal,hogy azt mondja,hogy szeret, kínoz téged is meg magát is. Egyszerre magához is láncol, de távolságot is tart, szerintem nem kellene rá várnod, amíg kitalálja, mit akar, talán nem érdemes vele foglalkoznod. Ha tényleg szeret, majd keres, és akkor majd eldöntöd, hogy akarod-e ezt a kapcsolatot.
2015. aug. 25. 15:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem bízik meg bennem... De esküszöm nem vagyok hibás a dologban, bár mit megtennék hogy bebizonyítsam és visszaszerezzem csak nem tudom hogyan kéne.
2015. aug. 25. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Ami nem megy ne erőltessük!
2015. aug. 25. 16:19
 14/17 A kérdező kommentje:
De ment, nagyon is ment. Csak sajnos nem tudom bebizonyítani, hogy nem vagyok hibás.
2015. aug. 25. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:
"De ment" a ment az múlt idő. Talán nem kéne a múltban élni. Szerintem jobb lesz, ha elengeded, hogyha már nem is bízik benned, akkor már ,hiába,hogy nem vagy hibás, akkor már nemigen van dolgotok egymással:S
2015. aug. 25. 22:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Azért írtam múlt időben mert a jelen állás szerint nem vagyunk együtt ezért arról nem tudok nyilatkozni.
2015. aug. 25. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
" jelen állás szerint nem vagyunk együtt "Tehát amikor együtt voltatok, és ment, az már a múlt. : /
2015. aug. 25. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!