Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Milyen gyakran találkozozzunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran találkozozzunk ha már egy éve együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

Barátommal egy éve vagyunk együtt és alig múlt el úgy nap hogy ne láttuk volna egymást. ( közel lakunk egymáshoz) Nem arról van szó hogy unom vagy ilyesmi mert szeretek vele lenni és minden percet kihasználni amit vele lehetek, de néha durcás lesz ha mondjuk találkozok egy barátnőmmel. Még csak nem is másik fiúval hogy féltékeny legyen. Néha kellene egy kis szabadság... Most akkor találkozzunk mondjuk minden 2. nap?

Néha olyan mintha azt várná hogy egész nap üljek itthon és csak arra várjak hogy mikor jön át, vagy megyünk valahová. Semmi más dolgom ne legyen rajta kívül. De ha szóváteszem akkor csak annyi a válasz hogy jól van akkor menjél csá.

Szerintetek mi a megoldás erre?

18L

2015. aug. 18. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig igenis kell szabadidő mindenkinek. (barátokkal/barátnőkkel) Ha ennyitől hisztizni kezd, akkor az elég gáz. Beszéld meg vele, hogy x órakor te a barátnőddel leszel. Azt még nehezebb lenne neki beadni, hogy ne találkozzatok minden nap, szóval nehéz helyzet.
2015. aug. 18. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazad van, de abban reménykedem hogy egy idő után az lenne a normális hogy csak 2 naponta talizunk. Értem én hogy szeret és én is őt, de nem tudom minden időmet vele tölteni. És az egyik haverja meg folyton arra bíztatja hogy foglalkozzon velem eleget. De ez már több mint elég. :) Persze örülök neki és ez még mindig a jobbik eset hogy velem akar lenni és nem máshol másokkal.

Lehet hogy az is rátesz egy lapáttal hogy nem igazán bírják egymást a barátnőmmel.

De egy másik barátnőmmel egész jól kijön és vele és pár lánnyal még akartunk tartani egy lányos "bulit". Semmi extra nem lett volna. És mivel nem én találtam ki csak el lettem hívva ezért egy csajbulira nyilván nem cipelem magammal. De már most azon aggódik hogy akkor majd lelépek és hogy suli időben naponta alig 3 órát tudunk találkozni....

2015. aug. 18. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell így meghatározni, hogy minden 2. nap. De ha van valami program barátnőkkel, akár családdal, akkor nyugodtan menj el. Kell másokkal is találkozni. Azért mert valakik együtt vannak még nem szűnnek meg a barátságok, nem vagytok összenőve, külön is csinálhattok programot.
2015. aug. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!