Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gyanakvásra ad okot, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gyanakvásra ad okot, ha barátnőm nem engedi, hogy egyetlenegyszer, két percre belépjek a Facebook-jába? Nyolc hónapja vagyunk együtt. 16/F,14/L

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát én. Simán megengedném.
2015. aug. 2. 20:06
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, én se engedném hogy a fészembe turkáljanak lehetne tőlem az atyaúristen is:D
2015. aug. 2. 20:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az ad okot gyanakvasra, hogy bele akarsz nezni. Meseld mar el mi lehet ott, ami annyira nagyon fontos lehet neked?
2015. aug. 2. 20:09
 4/19 anonim ***** válasza:

bár nincs semmi titkolni valóm, de azért se engedném meg a barátomnak hogy az üzeneteim között kutakodjon, de ha annyira zavarja akkor nézze meg :D

lehet hogy kibeszélt a hátad mögött, hülyén vigyorogva áradozott rólad. vagy egyszerűen hülyeségekről írogat pl. én a legjobb barátnőmmel olyanokról beszélünk hogy Bob -Minyonok- milyen cuki és hogy kell nekünk egy Bob 18 éves létünkre :D . vagy az is lehet hogy másnak ír szíveket és förtöl velük. Ki tudja :D

2015. aug. 2. 20:10
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de te bizalmatlan vagy.
2015. aug. 2. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Soha nem ertettem, miert jo ez a facebook jelszo csere, meg az hogy egymas face-ebe beleneznek. Ha szereti egymast ket ember, akkor nem kell felni semmitol, hanmeg nem, akkor felhetsz , kivel mit ir, de azzal nem lesz semmi elintezve, ha megis igy van, es letiltatod vele pl azt az embert. A fb az egy magan fiok, amihez egy embernek van joga hozzafernie. Mindenkinek van sajatja.
2015. aug. 2. 20:16
 7/19 anonim ***** válasza:
Jogosan nem engedi meg. Mégis miért akarsz belenézni? Te sem repdesnél az örömtől, ha ő akarna a tiedben turkálni...
2015. aug. 2. 20:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én hét év együttélés és öt év házasság után sem engedném meg a páromnak, de a szüleimnek és ha volna, a testvéremnek sem. Egyszerűen ezek magánjellegű dolgok, akkor is, ha nincs bennük semmi különös.
2015. aug. 2. 20:22
 9/19 anonim ***** válasza:

Te ismered azt a kifejezest hogy maganszfera?

Ha tolem ilyesmit kovetelne valaki ugy kirugnam hogy a laba nem erne a foldet.

2015. aug. 2. 20:24
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát csak megtudtam ezt azt, és szeretném tudni az igazat! Nem tudom, hogy hazugság-e, amit megtudtam. ><
2015. aug. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!