Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gyanakvásra ad okot, ha barátnőm nem engedi, hogy egyetlenegyszer, két percre belépjek a Facebook-jába? Nyolc hónapja vagyunk együtt. 16/F,14/L
"Hát csak megtudtam ezt azt, és szeretném tudni az igazat! "
Kerdezd meg tole.
Ha meg nem hiszed el amit mond, akkor megis mi a ráknak vagy vele?
De surgosen allitsd at magad, mert ezzel a hozzaallassal komoly parkapcsolati problemaid lesznek, minden normalis no menekulni fog toled.
Felhívtak egyébként, de már minden rendben, arra is rájöttek, hogy ki volt az, holnap nagyon megfogom verni!
Szóltam barátnőmnek is, most már nem akarom megnézni, tényleg csak ezért akartam... nem kutakodni, nem vagyok olyan, csak nagyon megijedtem (most vagyok először olyan párkapcsolatban, amiben tényleg szerelmes vagyok a lányba, nem gyerekszerelem).
Párkapcsolatban is tiszteletben kell tartani a másik privátszféráját.
Az "egyetlenegyszer"-ből lesz na még egyszer és ha eddig igen, akkor most miért nem?
És ha a Facebookon igen, akkor az e-mailen, neki címzett postaleveleket is, zsebet is, stb.
Én bizony nem egy csendőrrel szeretnék együtt élni, aki engem felügyel.
Ha nincs bizalom, akkor el kell gondolkozni valamin, ha meg van bizalom, akkor meg minek turkálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!