Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a lány nyelve ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval. Fogszabályzós lány vagyok, de nem csak az a külső fogszabályzóm van, ami a fogakra van ragasztgatva, hanem van fogívtágítóm is. Ami abból áll, hogy a szájpadlásomon van egy drótféleség, ami hozzáér a nyelvemhez, és annyira megnyomja, hogy látszik a nyelvembe a drót mintája, és kicsit megkeményedett ott a bőr, hogy ne sebesedjen ki. De ezt a keményedős csomót nyelvescsók közben érezni lehet. Nem fertőző, semmit nem lehet tőlem elkapni, de érezni, hogy a nyelvemen van valami. Nagyon zavaró?2015. aug. 18. 21:08
11/16 anonim válasza:
Full komolyan kerdezve. Tudsz majd igy szopni? Ha mar a nyelved is nyomja a drot, akkor hogy fog oda ferni egy kuki?
12/16 A kérdező kommentje:
Sehogy, és 16 évesen nem is tervezek.
2015. aug. 18. 22:36
13/16 zsombor1969 válasza:
Amúgy meg fogsz tudni, de azért ne ilyen idősen ;) Sok sikert, és ne üldözd el a többieket :)
14/16 anonim válasza:
Gondolom nem akkor nyomja a nyelvét a fogszabályzó, amikor nyitva van, hanem alaphelyzetben. Probald ki, neked is a szajpadlasodnal van ilyenkor a nyelved. Szopni pedig nem csukott szájjal szokas, bar lehet hogy én csinaltam eddig rosszul.
Amugy, kerdezo, én mindig irigyeltem azokat az osztalytarsaimat, akiknek fogszabalyzojuk volt. Nekem kifejezetten tetszik, mindig is akartam.
Kb mekkora az a csomo a nyelveden? Meg melyik részén van? Csókolóztal mar valakivel? Amugy nem hiszem, hogy olyan vészes lenne a helyzet. A masik meg, hogy ha valakivel eljutsz a csokig, azt ilyesmi mar nem fogja zavarni, ebben biztos vagyok.
15/16 anonim válasza:
Nemhiszem hogy zavaró lenne,max. egyedien csókolsz..:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A nyelvem közepén van, nem nagy. Csókolóztam már, de fogszabályzó nélkül.
2015. aug. 22. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!