Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megtegyem, vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem, vagy ne?

Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok, a barátom 17. Nagyon szeretjük egymást, 5 hónapja együtt vagyunk, osztálytársak vagyunk. Ez amolyan "szerelem első látásra" volt. :) Komoly kapcsolatunk van, nincsenek megcsalások, semmi ilyen. Nem csak lefeküdni akar velem, hisz még alig beszéltünk erről. Viszont szerintem már szeretné és úgy érzem, hogy én is... :) (Mindketten szüzek vagyunk még.) Ideje lenne, vagy még várjunk vele? :)

2015. aug. 17. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzitek készen álltok, hajrá. :) De óvatosan. :) /l
2015. aug. 17. 00:21
 2/5 BigUncleZ ***** válasza:
100%
Szerintem sincs akadály megfelelő vdsekezés mellet!
2015. aug. 17. 00:42
 3/5 Technokol Rapid ***** válasza:
2015. aug. 17. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel męg vátjatok vele, és ha megteszitek akkor védekezzetek.
2015. aug. 17. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Védekezzetek, és hajrá!;D Igen, az első VALÓSZÍNŰLEG (de nem biztos!) fájni fog, lehet vérezni is fogsz. Legyen jó hosszú előjáték, negyed óra-fél óra, nyaljon, ujjazzon, és ha már 2 ujja befér, akkor mehet. Viszont az előjátékban ne csak ő adjon, legyen kölcsönös:) Remélem segíthettem.
2015. aug. 17. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!