Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak, ha olyan lányok tetszenek, akiknek én nem?
15/f
A válaszokat köszi!
Fiúk..fiúk...nevetségesek vagytok :)
Vajon a kommentelőknek vannak barátnőik? Nagyon max rib ancok akik ek tényleg csak a pénz kell.
Figyelj! Nem kell hogy gyúrós legyél, nem kell hogy milliárdos legyél. Ha van pénzed, akkor sem kell fitogtatni, de azt megengedheted hogy vegyél rózsát a lanynak. NEM olyan csokrot ami 100ezer szállból all, hanem egy szál rózsa első randin pl tökéletes.
Kulcsszó: gentleman. Magyarul : úriember <- ez sokkal jobban tetszik a lányoknak mint a nagydumás macsók. Én már csak tudom, lány vagyok. Eleggé szégyen hogy a fiúk baromabbnál baromabb dolgokkal próbálnak "felszedni" lányokat...mik vagyunk mi? Egy eldobott papirdarab?
Legyél udvarias, kedves, illemtudó és magabiztos de ezt ne vidd túlzásba.
Bukó vagy ha:
- minden áron fitogtatni akarod hogy milyen menő vagy
- ha az izmos feszengő test mögött egy hülye, érzéketlen bunkó ember van
- ha túl magabiztos, egoista vagy
- ha túl sokat bókolsz -> ez már nem klassz
- ha a nő csak a szexre kell, mert ha ez így van, akkor tényleg inkább legyen sok pénzed és irány a sarok
Ezt úgy mindenkinek. :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak : próbálkozz tovább az általam említett módon, és hátha összejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!