Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: amikor valaki azt mondja, hogy a ducik tetszenek neki, az mennyire ducit jelent?
Figyelt kérdés
Én nagyon duci vagyok. Van, akinek ez bejön a korombeliek közül?
16/l
2015. jún. 4. 09:37
1/11 anonim válasza:
Fogyjal le es akkor tobb mindenkinek be fogsz jonni 😉😉😉
2/11 anonim válasza:
A duci és a kövér nem ugyan az.
Duci akin van egy kis felesleg, kövér akin sok van.
3/11 anonim válasza:
Én olyan max 90 kilót gondolnék, de ez sokban függ az alkattól.
Kedves kérdező, milyen magas vagy és hány kiló?
4/11 anonim válasza:
En 160 cm vagyok, 65 es fel kilo. Fogytam mar egy es fel kilot es meg most is fogyozok meg tornazok. Van rajtam felesleg de adom le:$:D
5/11 anonim válasza:
amúgy,erre én is kiváncsi lennék, hogy 168 cm 78 kiló már a kövér kategória e ?:D mindenki mást mond.
6/11 anonim válasza:
Szerintem kövér, de annak még egy alsó határa.
8/11 anonim válasza:
azért 160-170 centivel ilyen 50-55 kilónál kéne lennetek, hogy vonzó, normál kategóriába essetek. Sok csaj elhízott hiába a sok tesi óra, úgy látszik semmit se ér
bezzeg én meg hízni szeretnék, de nem megy, igaz fiú vagyok :D
9/11 anonim válasza:
Én szeretem a normális keretek közötti ducikat, olyan 90-95 kg környékéig. Sokkal szívesebben lennék ilyen lánnyal, mint fogpiszkálókkal...16/f
10/11 anonim válasza:
90-95 kiló az hol duci?
A mázsás férfi is emberes nem még egy mázsás nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!