Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a dologról?
Na szóval:1: Az gáz ha egy 16 éves fiu egy 13 éves lányal jár?
2:Szerintetek (illik,vagy kell vagy muszáj) ajándékot venni (karácsony,mikulás,születésnap) ha nem jártok min 3-4 hónapja
3:Szerintetek az elhanyagolás ha még vakációba sincs tulzotan sok lehetöség találkozni még ugyse hogy 4 utcányira lakik?
1. Nem gáz.
2. Semmit sem kell, csak meghalni. Viszont illik.
3. Mennyi időnként találkoztok? És mennyi időre?
1. Nekem fura, hogy egy középiskolás fiú egy 7-kes kislánnyal jár.
2. Nem muszáj, nem kell, de biztosan jól esne a másiknak. Én valami picike apróságot vennék. Lehet egy szál virág, egy csoki.
3. Hát fura, hogy nem tudnak találkozni, ha ilyen közel laknak egymáshoz.
1 válaszoló:hát van mikor 1 héten 3 akkor olyan 2-4 óra közötti idő és van mikor 2-hétben 1 akkor is ugyan ennyi.
2 válaszoló:köszi a választ és (de iránta tényleg megmozdult valami) (nem ö az első rengetegen vannak a sorban (1hét,2hét) de ö más.. még így is gáz szerinted ? (sose mondtam még ilyet de azt hiszem ö az első akinél azt érzem hogy szerelmes vagyok)
3: Attól függ, hogy mit akarnak csinálni egymással. Egy 16 már lehet, hogy szexuális életet él. A 13 évesnek meg nem kéne.
De ha ennyire nem jönnek össze a találkozók, akkor valamelyik fél nem is akarja. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!