Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt amikor a párod a szüleinek bemutatott? Mennyi idő után mutatott be?
Én egyszer találkoztam az anyukájával mielőtt még összejöttünk volna, utána viszont csak egy év után mutatott be hivatalosan is, nagyon jó volt. Jól esett hogy az első pillanattól kezdve családtagként tekintett rám. Eddig az összes anyósjelöltemet utáltam. Ő az első akit bármikor simán átölelek és mondom neki hogy szeretlek. :))
Az apjával viszont még nem találkoztam mert ő elhagyta őket, pont úgy mint ahogy az én apám minket, úgyhogy ne számítson tőlem semmi jóra az a szemét. Meg se érdemli a fiát. Túl jó ember ő hozzá képest.
Ismertem már régebb óta az Anyukáját, buszról, meg nagynénimet tanította is, meg több szálon összefonódik a 2 család.
Amikor először bemutatkoztam neki éppen részeg voltam és aznap jöttünk össze a barátommal. Az Apukáját kicsit később ismertem meg, 1 év után már tegeződhettem velük :) Nagyon nagyon szeretem Őket. Bármit megbeszélhetek Velük, nagyon segítőkész, kedves emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!