Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párotok bemutatott a szüleinek, vittetek valamit ajándékba? Illik ilyenkor valami vinni, ha igen, mit?
Ő az első barátom, és még csak egy hete vagyunk együtt. Hétvégén viszont találkozunk, és le akar vinni magukhoz. Gondolom a szülei is otthon lesznek.
Azon gondolkozom, hogy vajon vigyek-e valamit ajándékba, vagy ne. S ha igen, mit lenne a legjobb. Kávé, bonbon vagy mi?
A barátomat meg fogom kérdezni még, hogy mi a véleménye erről, de azért kíváncsi vagyok véleményekre, saját sztorikra a témában.
Én álltalában az alkalomhoz illően szoktam ajándékot vinni, ha viszek egyálltalán valamit..
Mondjuk volt már olyan, hogy ebédhez illő bort vittem, ilyesmik.
De sztm. ez nem feltétel, ettől nem fogsz más lenni a szemükben ha nem viszel semmit.
Heló!
Most akkor voltaképp vendégségbe is mész hozzájuk, nem?
Szerintem egy csoki, vagy desszert -nem kel lhorribilis árakra gondolni, maradjunk az 500-700ft-os dolgoknál teljes mértékben megfleel. És biztos vagyok benne, hogy díjazzák is, de ha nem vinnél ,szerintem akkor sem történne semmi rossz, vagy negatív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!