Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hány évesen volt az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt az első párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Kezdem a mai világban cikinek érezni,hogy 15 évesen még nem volt viszonyom senkivel.Szerintetek is gáz/ciki? Vagy csak én érzem úgy? (15/l)

2015. aug. 13. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem sose volt rendes párkapcsolatom. Mindig csak 3-4 hónapig tartott és mindegyik kihasznált. Csak a pénzemért szerettek. Ez volt 18 évesen
2015. aug. 13. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:

3 nap híján voltam annak hogy 18 éves legyek amikor elkezdődött az első :)

Szóval egyáltalán nem vagy elmaradva, nem ciki :)

18/F

2015. aug. 13. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
19 vagyok és még egyetlen egy sem volt...
2015. aug. 13. 23:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Elkezdi minek 14 évesen pasizni:'DDD oszt 15 évesen barátja volt:DDD néha kész viccet csináltok magatokból:) 14 évesen miért nem lehet valakinek barátja? Miért nem vágyhat a szerelemre? Buta primitív emberek:)

Amúgy nem, nem ciki majd úgy is eljön

2015. nov. 26. 23:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Buta, primitív? :D Ezt ennyiből, így ismeretlenül leszűröd? :D Gratulálok... :'D Látom, egyedül pont csak te nem értetted hova akartam kilyukadni. Ezzel egy bizonyos réteget céloztam meg, akik tényleg csak azért keresnek párt, mert a haverok cikizik őket ha nincs, vagy ezzel akarnak "menőzni" meg persze azzal, hogy 12-14 évesen már nem szüzek, ami gusztustalan, ha szerelmes valaki, ha nem. Egy szóval sem mondtam, hogy egy 14 évesnek nem lehetnek érzései. Az más kérdés, hogy annyi idősen általában(gyengébbek kedvéért: kivételek mindig vannak) meddig tart egy kapcsolat, de ez legyen mindenkinek az egyéni problémája. Mint egyeseknek az, hogy rossz napjuk van, aztán neten keresztül kényszerülnek levezetni, mert élőben nem merik... :)
2015. nov. 27. 01:29
 16/16 anonim válasza:

Nekem 16. szülinapom előtt pár héttel kezdődött az első.

NEM ciki, és nem azért, mert "erkölcscsősz" vagyok, hanem azért, mert saját tapasztalatból tudom. 15 évesen nem volt olyan srác az ismeretségi körömben, akivel érdemes lett volna kavarni (nem tetszett nekem/én nem tetszettem neki/nem illettünk össze/stb.), szóval nem jöttem össze olyannal, akivel úgyis csak kínlódás lett volna. Egy rossz párkapcsolat pedig sokat árthat, hidd el :( Ne izgulj, eljön az ideje :) 18/L

2016. máj. 12. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!