Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk! Ez mit jelentsen? 16L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ez mit jelentsen? 16L

Figyelt kérdés
Volt egy baratom.Nagyon szerelmesek voltunk egymasba.Egy ido utan atformalodott szeretette,es odaig fajultak a dolgok ,hogy ameg elmentem nyaralni azalatt megcsalt.Konyorgott ,hogy bocsassak meg neki.Persze adtam neki masodik eselyt.Amint hazajottem kiderult ,hogy mas lanyt is fuzott.Szakitottunk ,ra egy kis idore osszejott avval a csajjal akivel kavart.De a volt baratom tovabra is ugyan ugy hivogatott/irogatott mint ha semmi sem tortent volna.Most hogy veget vetett a "mostani" baratnojevel valo parkapcsolatanak, szemtelen modon "molesztal"..egyszeruen nem hagy beken,nem hagyja hogy elfeljtsem.Mindig hivogat/ir.Mint ha semmi sem tortent volna.Ez mit akar jelenteni?
2015. aug. 13. 01:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tiltsd le a számát és kész. ;) Az ilyen elmebetegekkel nem kell foglalkozni, ha meg élőben elkezd követni akkor szépen rendőrség. :D
2015. aug. 13. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt hogy a volt barátod egy *****.
2015. aug. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!