Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk! Ez mit jelentsen? 16L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ez mit jelentsen? 16L

Figyelt kérdés
Volt egy baratom.Nagyon szerelmesek voltunk egymasba.Egy ido utan atformalodott szeretette,es odaig fajultak a dolgok ,hogy ameg elmentem nyaralni azalatt megcsalt.Konyorgott ,hogy bocsassak meg neki.Persze adtam neki masodik eselyt.Amint hazajottem kiderult ,hogy mas lanyt is fuzott.Szakitottunk ,ra egy kis idore osszejott avval a csajjal akivel kavart.De a volt baratom tovabra is ugyan ugy hivogatott/irogatott mint ha semmi sem tortent volna.Most hogy veget vetett a "mostani" baratnojevel valo parkapcsolatanak, szemtelen modon "molesztal"..egyszeruen nem hagy beken,nem hagyja hogy elfeljtsem.Mindig hivogat/ir.Mint ha semmi sem tortent volna.Ez mit akar jelenteni?
2015. aug. 13. 01:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát én fiú létemre sem igazán értem ezt. Vagy annyira elvetemült, hogy most valamiért "bosszút áll", és rosszat akar neked (láttam már ilyet), vagy szimplán ő maga sem tudja hogy mit akar.

A kérdés: Te mit szeretnél? Ha véget szeretnél vetni ennek, akkor azt kristálytisztán közöld vele, lehetőleg telefonon, hogy a hangodon is hallja, komolyan gondolod.

2015. aug. 13. 01:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt hogy egy igazi ****. Szerintem üvőltsd le a fejét 15/f
2015. aug. 13. 01:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja, és 18/F.
2015. aug. 13. 01:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy most nincs csaj, akivel lehetne, így most Téged fűz, talán sikerül alapon. Egy kicsit kétszínű húzás, de hát látod, lehet, hogy naivnak gondol.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ló, jó a szamár is. Döntsd el, akarsz-e szamár lenni.
 6/12 A kérdező kommentje:
A molesztalast nem ugy ertem ,hogy zsarol vagy valami...Hanem hogy nem hagy beken.Naponta egyszer legalabb felhiv.Ugyan ugy ellenoriz mint amikor egyutt voltunk.Egyszeruen nem engedi ,hogy elfeljtsem.Erthetoen kozoltem vele (nemis egyszer) ,hogy hagyjon.Es oszinten szolva nem meg jol is esik neha ,hogy felhiv.Na de akkor is?Evvel mi a mondani valoja?Lehetseges hogy meg mindig szeret?Vagy csak en dramatizalom tul?Ez normalis?
2015. aug. 13. 01:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még mindig szeret. Nem tudom, furcsa viselkedés. Neked kell eldöntened, mit akarsz vele.
2015. aug. 13. 01:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem érted mi? A csávó nem akar csaj nélkül maradni,de közben nem tud dönteni. Tiltsd le a számát és megvagy.
2015. aug. 13. 01:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Én továbbra is tartom, hogy mindegy alapon bepróbálkozik. Ha szeretek valakit, akkor nem csalom meg, ez szinte biztos. (legalábbis én) Ezért azt mondom, hogy most nincs senki, így Téged fűz. Azt látom, hogy megviselt és Te még szereted. Szerintem felejtsd el, vele már nem hiszem, hogy lehet jó kapcsolatod.

ui.: Az sem jó, ha ugyanúgy ellenőriz, mint mikor együtt voltatok. Akkor sem szabadott volna túlságosan ellenőriznie. Benned nem bízott, ő pedig megteheti, érdekes, nem? (persze a Te döntésed) Remélem, hogy jól öntesz! Sok sikert! :)

2015. aug. 13. 01:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia. 21 éves fiu vagyok

felejtsd el a csávót. Te szereted még azért esik jól hogy felhív. Közöld vele. Légy dominánsabb és búcsúzz el tőle végleg. Kicsit nyomatékosabban aztán szakíts meg mindenféle kapcsolatot/kommunikációt. Modern világban ez már egy érintéssel megy. Tiltsd le a számát stb. S lépj tovább. Hisz gondolj bele. Egyszer megtette. Kapott esélyt de eljátszotta. Kapjon másik esélyt? Neem az ilyenek nem érdemlik meg a másodikat. Ezt hivják ugy hogy naív. Mert ő azt hiszi bármit tesz visszamehet hozzád.

Te döntésed. Ha el akarod felejteni tenned kell érte. Ha szenvedni akarsz akkor megbocsájtod neki, s lehet megcsalás lesz megint.

Ez az én véleményem

2015. aug. 13. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!