Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ez mit jelentsen? 16L
Hát én fiú létemre sem igazán értem ezt. Vagy annyira elvetemült, hogy most valamiért "bosszút áll", és rosszat akar neked (láttam már ilyet), vagy szimplán ő maga sem tudja hogy mit akar.
A kérdés: Te mit szeretnél? Ha véget szeretnél vetni ennek, akkor azt kristálytisztán közöld vele, lehetőleg telefonon, hogy a hangodon is hallja, komolyan gondolod.
Én továbbra is tartom, hogy mindegy alapon bepróbálkozik. Ha szeretek valakit, akkor nem csalom meg, ez szinte biztos. (legalábbis én) Ezért azt mondom, hogy most nincs senki, így Téged fűz. Azt látom, hogy megviselt és Te még szereted. Szerintem felejtsd el, vele már nem hiszem, hogy lehet jó kapcsolatod.
ui.: Az sem jó, ha ugyanúgy ellenőriz, mint mikor együtt voltatok. Akkor sem szabadott volna túlságosan ellenőriznie. Benned nem bízott, ő pedig megteheti, érdekes, nem? (persze a Te döntésed) Remélem, hogy jól öntesz! Sok sikert! :)
Szia. 21 éves fiu vagyok
felejtsd el a csávót. Te szereted még azért esik jól hogy felhív. Közöld vele. Légy dominánsabb és búcsúzz el tőle végleg. Kicsit nyomatékosabban aztán szakíts meg mindenféle kapcsolatot/kommunikációt. Modern világban ez már egy érintéssel megy. Tiltsd le a számát stb. S lépj tovább. Hisz gondolj bele. Egyszer megtette. Kapott esélyt de eljátszotta. Kapjon másik esélyt? Neem az ilyenek nem érdemlik meg a másodikat. Ezt hivják ugy hogy naív. Mert ő azt hiszi bármit tesz visszamehet hozzád.
Te döntésed. Ha el akarod felejteni tenned kell érte. Ha szenvedni akarsz akkor megbocsájtod neki, s lehet megcsalás lesz megint.
Ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!