Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ fiuk, "Csak hagyni kell, hogy a dolgok alakuljanak"- Mit jelentsen ez? Lent.
Valamivel tobb mint ket honapja vagyunk egyutt a baratommal, az utobbi idoben kicsit mintha eltavolodott volna tolem, ugy ertem, nem talalkoztunk ket hete es nem is nagyon igyekezett keresni. Beszelni beszelunk majdnem minden este, de mostanaban akkor is csak ilyen atlagos dolgokrol, milyen volt a napod, stb. Ma felhivtam, hogy megbeszeljuk, miert van ez es a valasza az volt, hogy egyelore nem tudja, mit akar, jol erzi magat velem, satobbi, csak nem akar elsietni semmit, nincs masik no, nem mondja, hogy kesz, vege, most ez csak egy ilyen periodus, hagyni kell, hogy a dolgok alakuljanak maguktol.
Persze en is igy gondolom, nem kell sietni vagy siettetni valamit, csak nem tudom, mire veljem ezt...
Időt kér. Nem tudja, hogy komolyan szeretné-e veled ezt a kapcsolatot, vagy nem tudja, mit érez pontosan.
Még az elején jártok, ettől nem kell még megijedned, csak kérd meg, legyen őszinte veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!